Kan donduran cinayet... Müge Anlı otopsi raporunu açıkladı

Müge Anlı öldürülen Mehmet Ali Özdemir'in otopsi raporunu açıkladı. Anlı, "Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Bir plan kurmuşlar" ifadelerini kullandı. Cesedinin yanına ise elma ve havuç bırakıldığı ortaya çıktı. İşte Mehmet Ali Özdemir olayının yeni detayları...

Kan donduran cinayet... Müge Anlı otopsi raporunu açıkladı - Sayfa 1

Mehmet Ali Özdemir, Hatay'ın Antakya ilçesinde sırra kadem bastı. Özdemir'in hayatından endişe eden ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Evlatlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı.

19
Kan donduran cinayet... Müge Anlı otopsi raporunu açıkladı - Sayfa 2

Mehmet Ali Özdemir'in, kardeşiyle arasının bozuk olduğu ve eşi Meryem Özdemir'e de esaret hayatı yaşattığına dair iddialar ortaya atıldı. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı.

29
Kan donduran cinayet... Müge Anlı otopsi raporunu açıkladı - Sayfa 3

MEHMET ALİ ÖZDEMİR'İN ÇALILIKTA CESEDİ BULUNDU

Müge Anlı, "4 gün sonra bulunan arabasının 750 metre uzağında bir çalılığın dibinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. Anlı bugünkü canlı yayında ise otopsi sonucunu açıkladı.

39
Kan donduran cinayet... Müge Anlı otopsi raporunu açıkladı - Sayfa 4

İŞTE OTOPSİ RAPORU

Anlı, "Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar.

49