Kamerayı kapalı sandı, toplantının ortasında soyundu!

66 yaşındaki Meksikalı senatör Martha Lucia Micher, 26 Mayıs tarihinde diğer senatör ve gazeteciler ile beraber Zoom üzerinden Kovid-19 ile ilgili yapılan toplantı esnasında kameranın kapalı olduğunu düşünüp elbiselerini değiştirdi. Toplantıda bulunan bir kişi soyunduğu sırada kamera karşısında senatörün çıplak olduğu anın ekran görüntüsünü alıp sosyal medyada yayınladı.

Kamerayı kapalı sandı, toplantının ortasında soyundu! - Sayfa 1

66 yaşındaki Meksikalı senatör Martha Lucia Micher, toplantı sırasında kapalı olan kameranın azizliğine uğradı.

18
Kamerayı kapalı sandı, toplantının ortasında soyundu! - Sayfa 2

26 Mayıs tarihinde diğer senatör ve gazeteciler ile beraber Zoom üzerinden Kovid-19 ile ilgili yapılan toplantı esnasında kameranın kapalı olduğunu düşünüp elbiselerini değiştirdi. Toplantıda bulunan bir kişi, soyunduğu sırada kamera karşısında senatörün çıplak olduğu anın ekran görüntüsünü alıp sosyal medyada yayınladı.

28
Kamerayı kapalı sandı, toplantının ortasında soyundu! - Sayfa 3

Olaydan sonra özür dileyen Micher, şu açıklamaları yaptı: Kazayla vücudumun özle yerlerini gösterdiğim için pişman değilim. Kadın vücudunun bir nesne gibi görülmesine karşıyım."

38
Kamerayı kapalı sandı, toplantının ortasında soyundu! - Sayfa 4

"66 yaşında bir kadınım, üç çocuğum ve her üç çocuğumda şuan iyi yerlerde. Üç çocuk doğurup emzirdiğim için vücudumda bozulmalar olmuş olabilir ama utanılacak bir şey değil."

48