Teknoloji
04 Oca 2021 11:21 Son Güncelleme: 04 Oca 2021 11:27

Kamera Canavarı, TECNO CAMON 16 PREMIER!

Tecno Camon 16 Premier incelemesiyle sizlerleyiz. Mart ayından bu yana ülkemizde farklı modelleri satışa sunulan Tecno Mobile’ın kamera odaklı akıllı cep telefonu Camon 16 Premier, şaşırtıcı derecede iyi fotoğraf ve video sonuçları verdi. Camon 16 Premier’i HepsiBurada üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Camon 16 Premier’i Trendyol üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kamera canavarı telefon! TECNO CAMON 16 PREMIER

Camon 16 Premier Fotoğraf/Video örneklerine göz atmak için bıraktığımız Drive linkine tıklayabilirsiniz; http://hwp.to/Camon16Premier

Geniş ekran ve iyi kamera isteyenler içinsağlıklı bir tercih olan Camon 16 Premier6,9 inç boyutunda Full HD+ bir ekran ile karşılıyor kullanıcıları. Bu ekranda 90 Hz tazeleme hızı sunan telefon, akıcı ve içerik tüketimi için geniş bir ekran kullanmış. HDR10+ desteği olması sayesinde NetflixPrime VideoBlu TVPuhu TV ve MUBI gibi platformlardan yapacağınız içerik tüketiminde keyif alacaksınız.

Gücünü MediaTek Helio G90T oyun odaklı işlemci, 8 GB bellek ve 128 GB artırılabilir bir depolama alanı ile sunan cihaz, 4500 mAh bataryasında da 33 Watt hızlı şarj desteği sağlıyor.

Kamera detayları ve Güvenlik!

Tam bir kamera canavarı olan ve inovasyon ödülleri toplayan Camon 16 Premier, 64 MP ana kamerası, 8 MP geniş açılı kamera, 2 MP makro ve 2 MP dedike video lensi barındırıyor içerisinde. Dörtlü flaşı ile geceleri de rahat çekim yapabilmek mümkün olan detaylardan. Önde ise 48 MP değerinde bir lens kullanan cihaz, kendi rakiplerinin arka kamera performansını ön kamera ile rahat rahatlıkla gerçekleştirebiliyor. 8 MP geniş açılı lens de ön kamerada yardımcı olan bir diğer etmen.

9.1 mm inceliğinde ve 203 gram ağırlığında olan cihaz, büyük yapısına rağmen incelik ve ağırlık konusunu oldukça güzel ayarlamış.

Tecno Camon 16 Premier, güvenlik konusunda da hem parmak izi okuma hem de ön kamera ile yüz tanıma özelliğini kullanmakta. Pandemi sürecinde yüz tanıma pek işlevsel olmasa da güç tuşuna entegre bir parmak izi okuma olması önemli bir artı sağlıyor. Böylece cihazı saniye bile geçmeden açabilirsiniz.