Gündem
13 Mayıs 2020 08:52 Son Güncelleme: 13 Mayıs 2020 11:45

Kamera açık kaldı skandal patladı! Kızların resimlerini de görüyoruz çaktırma!

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, canlı yayında kameranın açık olduğunu unuttu. Orhan Acar'ın "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" sözleri tepki çekti.

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, gerçekleştirdiği video konferans görüşmesinde kameranın açık olduğunu unutunca skandal sözler canı yayına yansıdı. Kameranın açık olduğunu unutan Orhan Acar, "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" dedi.

Skandal sözlerin ardından etrafındakilerin "Sizi takip ediyor olmasınlar" dediği Orhan Acar, kontrol edip "Sesim de gidiyor" dedi. Ardından "Öğrenciler bu dediklerini duyarlar" denmesi üzerine ise sessizliğe bürünen Acar, daha sonra kameraya bakarak "Yanıldık ha" dedi.

İSTİFA ETTİ

Gazi Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Acar hakkında yasal sürecin başlatıldığı ve Acar'ın bugün istifa ettiğini duyurdu. 

Üniversiteden yapılan açıklama şu ifadeler yer aldı:

"Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekanlık görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Orhan Acar'ın sosyal medya ve basına yansıyan ifadeleri nedeniyle yasal süreç başlatılmış olup, sürecin selameti açısından kendisi 13.05.2020 tarihinde istifa etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."