Televizyon
10 Ara 2012 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:28

''KALE ARKASINA İDRAR DÖKMEK BÜYÜ BOZAR MI?'' CÜBBELİ AHMET HOCA'YA TELEGOL SORUSU!

Cübbeli Ahmet Hoca tahliyesinin ardından canlı yayına çıktı.

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik dava kapsamında yargılanan Cübbeli Ahmet Hoca tahliyesinin ardından canlı yayına çıktı.

TV8'te ekranlara gelen Serhat Ulueren moderatörlüğünde Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu'nun yorumlarıyla yer aldığı Telegol programında yine ilginç anlar yaşandı.
 
Telegol programına telefon ile bağlanan Cübbeli Ahmet hoca, ilginç açıklamalarda bulundu. Programda Aziz Yıldırım'la Metris'te neler yaşadığını anlatan ve Yıldırım'a dua ettiğini anlatan Cübbeli Ahmet hoca, canlı yayında renkli anların yaşanmasına sebep oldu.
 
YILDIRIM'DAN HOCA GÖNDERME
Serhat Ulueren'in, 'Aziz Yıldırım'la nasıl tanıştınız yollarınız nasıl kesişti?' sorusuna Cübbeli hoca, '''Bizim camdan onun cam gözüküyor, komşuyuz. Aziz başkanı sima olarak tanıyordum. Bana 'gecmiş olsun' dedi, 'şike yapanlara çatar mısın, bak sen de geldin' dedi, böyle deyince ben de 'size demedim ki, şike yapanlara söyledim zaten siz şike yaptığınızı kabul etmiyorsunuz' dedim. Öyle muhabetlerimiz oldu. Ertesi gün avukatlarımız geldi, müşterek. Onun ziyaretcileri çok tabi, ağır toplar. Bizimkiler gariban. Görüşlerde, doktor odasında karşılaştık.''
 
BERABER AĞLAYIP BERABER GÜLDÜK
Ulueren'in 'Aziz Yıldırım hakkında ne düşünüyorsunuz, siz de bıraktığı intibaa nasıl?' sorusuna Ahmet hoca şöyle yanıt verdi; ''Benim yanımda kimse agresif olamaz, benim yanımda sürekli kahkahalar attı. Benim yanımda sükunet oldu. Beni teselli etti. Ağladığımızda ağladı, güldüğümüzde güldü. Çok iyi muhabbetler oldu.''
 
AZİZ YILDIRIM'A BEDAVA DUA ETTİ
Aziz Yıldırım'ın tahliye olduğuktan sonra Cübbeli hocayı ziyaret ettiği hatırlatıldığında hoca esprili bir yanıt verdi; ''Bedava dua yaptım. Göbeğimiz çatladı. O kadar duayı kendime yapsam önce ben çıkardım. Ama ben Fenerbahçeliyim diye dua yapmıyorum. Şimdi geliyor 'öteki takımın hocası var, dua etti, tuttu, bizim yok sen nasıl hocasın, kaleyi bağla' falan. Okuyarak kaleyi bağlayanlar varmış. Bu şekil işleri bilmem''
 
CÜBBELİ HOCAYA DUA OKUTAN BAŞKAN KİM?
Ulueren'in bugüne kadar hiç maç için dua yaptırmaya gelen olup olmadığını sorması üzerine hocanın verdiği cevap şu oldu; ''İbrahim Yazıcı bey gelmişti. Bir Kadir Gecesi'nde iftar ettik, bir dua istemişti. Ben dua ettim tabi ama oturupta özel bir dua etmedim. Bursaspor'un şampiyon olduğu yıl. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın olduğu yerde Saracoğlu imamı diye adı geçen biri var benimde öğrencim. Bir sohbette 'Cübbeli hoca dua etti Bursaspor şampiyon' oldu demiş, başkanın kulağına gitmiş. Ben bunları bilmem. Ziraat Kupası'ymış, ligmiş.''
  
PARAYLA DUA OKUTMAK OLUR MU?
Erman Toroğlu'nun, Cübbeli Ahmet hocaya, 'bedava duanın paralısıda mı var?' diye sorması üzerine hoca; 'Haberlere çıktı ya bir hoca 300 milyar almış. Hatta Aziz başkan mahkemede çıkıp, 'siz kazıklandınız ben bedavaya okutuyorum' dedi. 

"KALE ARKASINA İDRAR DÖKMEK BÜYÜ BOZAR MI?"
Programda Cübbeli Ahmet’e ilginç sorular da soruldu. Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Hoca’ya yönelik "Hocam maçta büyü yapılır mı, şike yapmak günah değil mi" diye sorarken Serhat Ulueren de "Hocam kale arkalarına idrar dökmek büyüyü bozar mı" gibi ilginç bir soru sordu.

"ŞİKE GÜNAHTIR"
Büyünün haram olduğunun altını çizen Cübbeli Hoca da "şike günahtır, büyü de haramdır" diyerek kısa kısa cevaplar verdi.

Cübbeli telefon bağlantısının ardından Twitter’da gecenin en çok konuşulanlarından biri oldu.