Gündem
12 Şub 2022 10:32 Son Güncelleme: 12 Şub 2022 11:59

Kağıthane'de 3 arkadaş ofiste ölü bulundu

Kağıthane'de bir süredir kendilerinden haber alınamadığı belirtilen 3 arkadaşın cansız bedeni bulundu. Ölüm nedeninin piknik tüpündeki sızıntı olduğu tahmin ediliyor.

İstanbul Kağıthane'de kendilerinden haber alınamayan 3 kişi ofiste ölü bulundu.

İki gün önce evlerinden ayrılan 3 arkadaştan yakınları haber alamadı. Kayıp kişilerden birinin dayısı, yeğeni ve iki arkadaşının Kağıthane'de bir işyerinde olduğuna dair bilgi aldı.

Sabah saatlerinde beş katlı işyerinin birinci katındaki ofise gelen kişi, içeriye girince 3 kişinin hareketsiz yattığını gördü. Durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, 3 arkadaşın öldüğünü belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ofiste çalışma başlattı.

Ölüm nedenlerinin piknik tüpündeki gaz sızıntısı olduğu iddia ediliyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince "Şüpheli Ölüm" konusu ile ilgili  Kâğıthane ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 12.02.2022 tarihinde saat 05.30 sıralarında Kâğıthane ilçesi Hamidiye Mahallesinde bulunan bir pasaj içerisindeki ofiste 3 şahsın hayatını kaybetmesiyle ilgili görevlilerimizce  çalışma başlatılmıştır. Çalışmaların devamında hayatını kaybeden M.A, M.A ve H. isimli şahıslarından 2  gündür haber alınamadığı tespit edilmiş, ofis içine girildiğinde şahısların cansız bir şekilde  yerde yatar vaziyette oldukları görülmüştür. Hayatını kaybeden şahısların ısınmak için piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendikleri anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir." denildi.

ISINMAK İÇİN TÜP AÇMIŞLAR

Olaya yerinde açıklama yapan komşu Şefik Abaramak, "Bunlar bizim amcaoğullarıdır. Isınmak için tüp açmışlar. Daha sonra zehirlenmişler. Sabah telefonlara cevap vermemişler. Ofise gelip bakmışlar ki zehirlenmişler. O yüzden bize haber verdiler. Biz de geldik. İki gündür kendilerinden haber alınamamış." dedi.

İKİ GÜNDÜR HABER ALINAMAMIŞ

Esnaf İdris Aksungur "Sabah kardeşim aradı. Burada üç kişi öldü dedi. Burada Haşim abi vardı. Otuz yıldır burada kalıyordu. Diğer iki kişi de on gün önce memleketlerinden İstanbul’a gelmiş. Burada kalmışlar. Perşembe gününden beri kendilerinden haber alınamayınca akrabaları ofise gelmiş. Üç kişinin cesediyle karşılaşmış. Tüpten zehirlenmişler. Isınmak için tüpü açık bırakmışlar" diye konuştu.