Kaftancıoğlu-İmamoğlu geriliminde yeni perde! Bu sözler kavgayı büyütecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarında sorun olduğu iddia edilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun son yaptığı açıklama gündem yarattı. "Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler. Bu bir alışkanlık oldu." diyen Kaftancıoğlu, sözlerinin devamında İstanbul seçimlerini örnek gösterdi. Kaftancıoğlu, "İstanbul seçimlerinin mimarı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu-İmamoğlu geriliminde yeni perde! Bu sözler kavgayı büyütecek! - Sayfa 1

CHP'de 'İstanbul' krizi yaşanıyor iddiaları yeniden alevlendi. 

111
Kaftancıoğlu-İmamoğlu geriliminde yeni perde! Bu sözler kavgayı büyütecek! - Sayfa 2

Daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasında gerginlik olduğu iddiaları basına yansımıştı. 

211
Kaftancıoğlu-İmamoğlu geriliminde yeni perde! Bu sözler kavgayı büyütecek! - Sayfa 3

Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu için "aptal, şizofren, müteahhit kafalı" dediği iddia edilmiş, İBB Başkanı yaptığı açıklamada "Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum, söyleyeceğim bu kadar" ifadelerini kullanmıştı.

311
Kaftancıoğlu-İmamoğlu geriliminde yeni perde! Bu sözler kavgayı büyütecek! - Sayfa 4

İMAMOĞLU-KAFTANCIOĞLU GERİLİMİ GÜNDEM OLMUŞTU
Bu olay sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düzenlenen "İkinci Yüzyıla Çağrı" organizasyonda Canan Kaftancıoğlu protokolü selamlarken İmamoğlu'nun elini sıkmadan yoluna devam ettiği anlara ait görüntüler dikkat çekmişti.

411