Röportaj
25 Ara 2019 14:06 Son Güncelleme: 25 Ara 2019 14:26

Kadri Gürsel: Nagehan Alçı gibi rezilce bir gaf hiç yapmadım

Gazeteci Kadri Gürsel, televizyonlardaki tartışma programlarında sergilediği performansı değerlendirirken, “Nagehan Alçı gibi rezilce bir gaf hiç yapmadım” dedi.

Journo Yayın Yönetmeni Mustafa Kuleli’nin #SorsalarSöylerdim adlı YouTube programına konuk olan Gürsel, “sıkıcı biri olup olmadığı” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben 2007’den, 2008’den beri canlı yayınlara çıkıyorum. Gerçekten elektrikli, saldırganca tartışmalardan -hiç mütevazı değilim- bir tane bile gaf yapmadan çıktım bugüne kadar. O zaman da sıkıcı olmak zorundasın. Eğlencenin içinde biraz gaf da vardır. Benim bir gafım olsa çevirip çevirip gösterirlerdi. Bulamazsınız. YouTube’da falan olurdu. Mesela Nagehan Alçı’nın… Ben hiçbir zaman o kadar fahiş, o kadar rezilce bir gaf yapmadım. ‘Siz gidin kendi mastürbasyonunuzu yapmaya devam edin’ demişti bana.”

PKK tarafından kaçırılışını anlattığı Dağdakiler kitabına koyamadığı “Kürdistanlı” cümleyi ilk kez bu yayın sırasında açıklayan Gürsel, “hayatında birini hiç yumrukladınız mı” sorusuna da ilginç bir yanıt verdi.

Gürsel, gençliğinde hangi sol fraksiyonda yer aldığından bugün Galatasaray’da hangi futbolcuya çok kızdığına dek özel hayatına dair birçok soruya da yanıt verdi.

İşte Gürsel’in konuk olduğu #SorsalarSöylerdim'in 2. bölümü: