Gündem
12 Şub 2018 12:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:00

Kadir İnanır'ın büyük şansı! Sevgilisi felaketi önlemiş!

Yeşilçam'ın ünlü ismi Kadir İnanır, beynine pıhtı atması nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’daki Fulya Acıbadem Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncu, Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edilerek tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. 69 yaşındaki Kadir İnanır’ın hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.

JULİDE KURAL İYİ HABERİ VERDİ

Kötü haberi alır almaz sanatçının Karadenizli hemşehrileri ile yeğeni Levent İnanır ve Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, işadamı Yılmaz Ulusoy hastaneye gelerek, İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. İnanır'ın tiyatro sanatçısı sevgilisi Jülide Kural ise doktorlardan gelecek iyi haberleri hastanenin kafesinde endişeli olarak beklerken objektiflere yansıdı.

Basın mensuplarına Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklayan Jülide Kural "Ben iyi olduğuma göre o da iyiyiye gidiyor. Her şey yolunda konuşuyor sohbet ediyoruz. Umarım sizin karşınıza da o çıkar, sağlığı hakkında bilgi verir. Daha iyi günlerde Kadir'le beni çekersiniz inşallah" diye konuştu.

KADİR İNANIR'IN BÜYÜK ŞANSI

Mutfakta düşüp tam başını çarpacakken Kadir İnanır'ı birlikte olduğu Jülide Kural'ın tuttuğu ortaya çıktı. Hayat arkadaşı Kural, Kadir İnanır'ı görüp tutmasaydı daha büyük felaketin yaşanabileceği belirtildi.