Kadir Doğulu olay yaratan görüntüler için sessizliğini bozdu: "O kadın dışında 80 kişi ile..."

Neslihan Atagül ile mutlu bir evliliği olan Kadir Doğulu, eğlence mekanında bir kadınla dans ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sessizliğini bozdu.

Kadir Doğulu olay yaratan görüntüler için sessizliğini bozdu: "O kadın dışında 80 kişi ile..." - Sayfa 1

2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekanında çıkan görüntüleri magazin gündemini salladı. Bir kadınla dans ederek yakınlaştığı görüntüler sonrası ihanet iddiaları ortaya atıldı.

118
Kadir Doğulu olay yaratan görüntüler için sessizliğini bozdu: "O kadın dışında 80 kişi ile..." - Sayfa 2

VİDEO KISA SÜREDE YAYILDI

Oyuncu Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik sürdüren Doğulu'nun videosu kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı. İddiaya göre; mekanda bulunan Aras Bulut İynemli arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyardı. İynemli'nin uyarılarını dikkate almayan oyuncu eğlenceye kaldığı yerden devam etti.

218
Kadir Doğulu olay yaratan görüntüler için sessizliğini bozdu: "O kadın dışında 80 kişi ile..." - Sayfa 3

İMAM NİKAHI İDDİASI

Söz konusu videonun yayılmasının ardından TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Doğulu hakkında bomba bir iddia daha ortaya atıldı. Doğulu'nun baş harfi "S" olan bir kadınla aşk yaşadığı ve imam nikahı kıydırdığı öne sürüldü.

318
Kadir Doğulu olay yaratan görüntüler için sessizliğini bozdu: "O kadın dışında 80 kişi ile..." - Sayfa 4

DOĞULU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

İhanet iddialarının ardından Kadir Doğulu sessizliğini bozdu. Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan Doğulu iddiaları yalanladı.

418