Televizyon
08 Ara 2012 10:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:28

KADINLARIN TÜRBAN VE PANTOLON KAVGASI! CANLI YAYIN NASIL KARIŞTI?

CHP'li kadın vekil ile Nihal Bengisu Karaca ve BDP'li Pervin Buldan arasında türban ve pantolon gerilimi yaşandı.

Habertürk'te ekrana gelen Türkiye'nin Nabzı programında, kadın a şiddet masaya yatırılırken, CHP, BDP ve MHP'nin kadın vekillerinin yanı sıra bir de Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca karşı karşıya gedi.
 
TÜRBAN VE PANTOLON KAVGASI
 
Kadıne şiddet içerikli programın konusu çoğu zaman partililerin karşılıklı tartışmalarına sahne olurken, CHP'li kadın vekil ile Nihal Bengisu Karaca ve BDP'li Pervin Buldan arasında türban ve pantolon gerilimi yaşandı.
 
Programa MHP Genel başkan Yardımcısı  Prof. Zuhal Topçu, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka, BDP Milletvekili Pervin Buldan ve Gazete Habertürk Yazarı Nihal Bengisu Karaca konuk oldu.

MADEM BİAT ETMİYORSUNUZ, KABUL ETSEYDİNİZ
 
Programda konu meclisteki pantolon düzenlemesine gelince canlı yayında hararet bir anda yükseldi. Habertürk gazetesinin başörtülü yazarı Nihal Bengisu Karaca, meclis'teki pantolon düzenlemesine CHP'nin engel olduğunu ifade ederek "CHP kadınları madem biat kültüründen gelmiyorsa, liderlerinin dışında bir tavır alıp biz bunu yanlış buluyoruz diyebilirlerdi." dedi.
 
BEN RAHATSIZ DEĞİLİM
 
CHP'li vekil Aylin Nazlı Aka "Ben pantolon giymemekten hiç rahatsız değilim" derken BDP'li Pervin Buldan ise "AKP ve MHP'li kadın vekillerle anlaştık ama CHP'li kadın vekillerle bir tıkanıklık yaşandı." dedi.
 
"AKP'NİN AVUKATI GİBİSİNİZ"
 
Aylin Nazlı Aka, Nihal Bengisu Karaca'nın AKP 'nin avukatı gibi davrandığını söyleyince Karaca "Bu tavrınız çok komik. CHP olarak siz bu konuda sistemi tıkayan partinin vekilisiniz. Kalkıp Ak Parti başörtü samimiyetsiz diyorsunuz." diye konuştu.