Televizyon
09 Eki 2019 12:35 Son Güncelleme: 09 Eki 2019 16:46

Kadın'dan şok fragman! Sarp öldü mü?

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında Bahar'ın yeniden kavuştuğu Sarp ölümle burun buruna kalmıştır. Sarp'ın bu durumu Bahar'ı endişelendirmektedir ancak yapabileceği pek de bir şey yoktur.

Kadın dizisinin 67. yeni bölüm fragmanında Bahar'ın Sarp'ın yatağının başında yaptığı konuşma, Sarp öldü mü sorusunu akıllara getirmiştir. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında Sarp gerçekten öldü mü?

İşte, Kadın dizisinin son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında Sarp'ın ölümü, Bahar'ı ciddi manada yaralamıştır. Artık Bahar'ı hayata bağlamak için çocuklarından başka bir şey kalmamıştır.

Kadın dizisinin 67. yeni bölüm fragmanında Bahar'ın isyanı ise yürekleri dağlıyor. İşte, Kadın dizisinin 67. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olaylar hakkında bazı bilgiler

KADIN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANACAK?

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.