Kadın dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahne! Sosyal medya kazan kaldırdı...

Kadın dizisi FOX'un en başarılı ve en çok izlenen dizilerinden birisi. Salı akşamları yayınlanan dizi karşısında sıkı rakipleri olmasına rağmen başarısı ile diğerlerinden sıyrılıyor.

Kadın dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahne! Sosyal medya kazan kaldırdı... - Sayfa 1

FOX TV'nin en iddialı ve en çok konuşulan dizilerinden biri olan Kadın'ın 41. son bölümünde yaşananlar izleyiciyi kızdırdı. Yıllar sonra Sarp ve Bahar'ın kavuşmasından sonra Bahar'ın yakınlarına tavrı yok arttık dedirtti, sosyal medya çoştu.

116
Kadın dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahne! Sosyal medya kazan kaldırdı... - Sayfa 2

2 sezondur seyircinin beklediği büyük karşılaşma dün akşamki 41. bölümde gerçekleşti. Her şeyin farklı olacağını düşünenler ise Bahar'ın yaptıkları ve tavrı karşısında ekran başında şaştı kaldı. Peki sosyal medyada olay konu ne oldu, Bahar nasıl tepki verdi?

216
Kadın dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahne! Sosyal medya kazan kaldırdı... - Sayfa 3

Sarp ve Bahar karşılaşmasından sonraki gün Bahar, yakın arkadaşı Ceyda'dan, babasından, annesinden ve Yeliz'den tüm bildiklerini anlatmasını istedi. Sarp'ın yaşadığ gerçeğini çok önceden bilmelerine rağmen susmalarına çok sinirlenen Bahar, özellikle Jale'nin doktor olarak buna izin vermemesine çok kızdı.

316
Kadın dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahne! Sosyal medya kazan kaldırdı... - Sayfa 4

Özellikle çocuklarını ve onların ruh sağlığını düşünen Bahar, Nisan ve Doruk’un babalarını görmelerine ve kendisine söylemelerine rağmen onlara inanmadığını hatırlayınca öfkesi daha da arttı. Çocukların babalarını hastanede görmelerine karşın 'annene söyleme' telkinisine ise büyük tepki verdi.

416