Televizyon
23 Eki 2019 10:53 Son Güncelleme: 23 Eki 2019 11:40

Kadın dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu böyle veda etti!

Sevilen dizi Kadın dizisinde sevenleri üzecek bir ayrılık daha yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Caner Cindoruk'un canlandırdığı Sarp karakteri ölerek diziye veda etti.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Hümeyra, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Sezer ve Feyyaz Duman'ın başrollerde oynadığı Kadın dizisi 68. son bölümüyle 22 Ekim Salı akşamı Fox TV'de ekrana geldi. Kadın dizisinin son bölümünde Caner Cindoruk'un canlandırdığı Bahar'ın kocası Sarp karakteri öldü. Böylece Kadın dizisine Bennu Yıldırımlar'dan sonra Caner Cindoruk da veda etmiş oldu.

CANER CİNDORUK'TAN KADIN DİZİSİNE VEDA PAYLAŞIMI

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk, canlandırdığı Sarp karakterinin ölmesiyle diziye veda etti. Kadın'ın 68. son bölümünün ardından ünlü oyuncu Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı. Caner Cindoruk paylaşımında, "Ne güzel bir yolculuktu...????#kadın çok özleyeceğim hepinizi.." notunu yazdı.

"ÖZLEYECEĞİZ CANIMIN İÇİ"

Dizideki rol arkadaşı Özge Özpirinçci de Caner Cindoruk'a sette çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak veda etti. Özpirinçci paylaşımında , "Özleyecegiz canımın içi biliyorum. Hoşçakal Sarp... ???? (blur yemeseydik goreceginiz halimiz buydu...)" mesajını yazdı.