Kitap
04 Oca 2013 11:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

KADIN CİNSELLİĞİ ÜZERİNE BİR ROMAN: OYUNA VAR MISIN?

Indigo Bloome, ilk romanı Oyuna Var Mısın? ile okuyucuyu yönlendirilen duygularla etkilenebilen kadın cinselliğinin sır dolu yolculuğuna çıkarıyor.

Oyun basit; görmek yok, soru yok!

“Avalon” üçlemesinin ilk kitabı Oyuna Var Mısın? sizleri kadınların iç dünyasına davet ediyor…

Indigo Bloome, ilk romanı Oyuna Var Mısın? ile okuyucuyu yönlendirilen duygularla etkilenebilen kadın cinselliğinin sır dolu yolculuğuna çıkarıyor. Indigo Bloome, Alexandra’nın Jeremy’ye teslimiyetinin bir anne için sınırları çok zorladığını; ama okuyucunun bu kitapta eğlence, oyun ve entrika unsurlarının hepsini bulacağını vurguluyor.

Geçmişte çok yakın olmuş birbirine âşık iki kişi; ama bazen aşk insanı beklenmedik yollara götürür. Alexandra ve Jeremy’nin aşkı ise hiç de masum değil…

Heyecansız bir evliliği olan iki çocuk annesi, psikolog Alexandra Blake, bir dizi seminer vermek için Sydney’e gider ve orada gözlerini ve bedenini dünyaya asla mümkün olduğunu düşünmediği şekillerde açan ilk aşkı Doktor Jeremy Quinn ile buluşur. Lüks bir otel odasında birlikte birkaç kadeh şampanya içtikten sonra Alexandra’nın bütün çekimserliklerini yok edebileceğini bilen Jeremy, sıra dışı bir teklifte bulunur.

Alexandra, kendini tehlikeli bir şekilde Jeremy’ye teslim eder! Oyun basit; görmek yok, soru yok! 48 boyunca Alexandra’nın gözleri bağlıdır ve kendisinden istenileni kabul etmesi gerekir…

Bloome, heyecanı hep dorukta tuttuğu bu ilk kitabı ile iddialı bir erotik roman yazarı olmaya hazır olduğunu gösteriyor!

Yazar hakkında: Indigo Bloome evli ve iki çocuk annesi... Finans sektöründe başarılı bir kariyeri olan yazar, Sydney ve İngiltere’de yaşamış ve çalışmış... Bloome, kısa bir süre önce Avustralya’nın kırsal kesimindeki hayatı şehir hayatına tercih etmiş, bu da ona daha önce keşfedemediği yaratıcı yönlerini keşfetme fırsatı tanımış... Kitap okumayı, rüya yorumlamayı, sohbet etmeyi sevmesi ve insan aklının çetrefilliği onu ilk romanını yazmaya yönlendirdi.