Gündem
17 Şub 2019 12:58 Son Güncelleme: 17 Şub 2019 13:12

Kadıköy Belediye Başkanı adayı olan Emre Kınay, eleştirilere ateş püskürdü!

İYİ Parti tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde belediye başkan adayı gösterilen oyuncu Emre Kınay, konuyla alakalı açıklama yaparak "Bana oturduğu yerden parmak sallayarak ötekileştirerek cümle kuranlar beklemeyi öğrenin." dedi.

FOX TV'de ekranlarında yayınlanan Vurgun dizisinde Vedat karakterini canlandıran ünlü oyuncu Emre Kınay, İYİ Parti tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde belediye başkan adayı gösterilmişti. Konu hakkında ilk kez konuşan Emre Kınay, "Beklemeyi öğrenin" dedi.

"ACELECİ VE HADDİNİ BİLMEYENLERE CEVABIM VAR"

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Kadıköy'de oyları böleceği gerekçesiyle bazı kesimlerin tepkisini çeken Emre Kınay, şöyle konuştu: "Bazı acelecilere, haddini bilmezlere ve her şeyi ben bilirim diyenlere cevabım var. Benim ne olduğum, bugüne kadar nasıl davrandığım ortada.

"OTURDUĞU YERDEN PARMAK SALLAYANLAR BEKLEMEYİ ÖĞRENİN"

Bu ülkenin değişmez değerlerine inancım ortada. Bir çocuk sahibiyim. Sorumluluğumun farkındayım. Bana parmak sallayarak, oturduğu yerden kalem oynatıp aşağılayarak ve ötekileştirerek cümle kuranlar, beklemeyi öğrenin! Demokrasi tahammül rejimidir."