Televizyon
27 Mar 2015 14:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Kader arkadaşım Şansal aleyhime şahitlik yaptı, inanamadım...

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, eski çalışma arkadaşı Şansal Büyüka için inanılmaz bir iddia ortaya attı.

Erman Toroğlu, Kanaltürk'te yayınlanan Bunu Konuşalım programında olay yaratacak açıklamalar yaptı.

LİG TV ile mahkemelik olduğunu ve Maraton programından ayrılık sürecinde, kader arkadaşım dediği Şansal Büyüka'nın kendisi aleyhinde mahkemede tanıklık yaptığını söyledi.  "Şansal, sanırım kovulma korkusundan aleyhimde tanıklık yaptı. Kaç yıllık dostum, inanamadım ama durum böyle. TV8'le, Hürriyet'le, TRT yapımcısıyla, Digitürk'le davalığım. Hepsinden alacağım var" diyen Toroğlu, aleyhinde tanıklık yaptığını söylediği Şansal Büyüka'yı ise hiç aramadığını, hiç görüşmediklerini belirtti.

İşte Erman Toroğlu'nun o şok sözleri;

"LİG TV benimle çalışmak istemediğini söylediği zaman Şansal Büyüka bunu bana iletti. Yani bana tebligat yaptı. Ama mahkemede hatırlamıyorum dedi. 'Erman Toroğlu gazeteci mi?' diye sordular, 'Zannetmiyorum' diye cevap verdi. Benim ömür boyu sarı basın kartım var. Mahkemeye rapor sunan bilirkişi 'Erman Toroğlu gazeteci değilse, biz de bilirkişi değiliz' diye rapor verdi. Kader arkadaşım aleyhimde bunları söylerken, hiç tanımadığım bilirkişi hakkımı savundu. Acaba Şansal Büyüka'nın kulakları çınlıyor mu şu anda?"

Candaş Tolga Işık'ın "Şansal Abi ile aranızı bozacak bir şey mi oldu da, aleyhinizde tanıklık yaptı?" sorusuna ise Toroğlu şu şekilde yanıt verdi: "Hayır, hiçbir şey olmadı. Aynı dönemde Oğuz Tongsir'in de işine son verdiler. Sedat Kaya, Oğuz Tongsir için şahitlik yaptı. Yemin ettiği için, mahkemede doğrusunu söyledi ve Oğuz Tongsir'in lehinde şahitlik yaptı. Böyle olunca ikisini de kovdular. demek ki Şansal 'beni de kovarlar' diye korktu sanırım."

ÇALIŞTIĞIM İSİMLER ARASINDA EN ADAM HINCAL ULUÇ ÇIKTI!

"Ben bazı isimlerle çalışırım, bazılarıyla çalışmam. Şansal'a da bir kere arayıp, neden aleyhimde ifade verdi diye sormadım, sormam. Çalıştığım isimler içerisinde Hıncal (Uluç) adam çıkmıştır. Hep dik durmuştur. O bazılarının sevmediği Hıncal, bunlara göre çok dik duran bir adamdır. Ama tabii yıllar sonra görüyorsun bazı şeyleri."