Magazin
14 Oca 2013 09:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:37

KAÇAN'IN GİZLİ SEVGİLİSİ KONUŞTU; "BEN SANA GELECEĞİM METİN"

Metin Kaçan'ın kız arkadaşı olduğu iddia edilen D.D., Facebook'tan ölüme atlayan Kaçan'a seslendi.

Sevgilisiyle ayrıldığı için intihar ettiği öne sürülen Metin Kaçan'ın sevgilisi Facebook'tan Kaçan'a seslendi..
Geçtiğimiz hafta sevgisilinden ayrıldığı için Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar Metin Kaçan'ın kız arkadaşı olduğu öne sürülen D.D., Facebook'taki sayfasında 'Bu kez Metin'e değil, kendime 'Metin ol' diyorum. Ölüme atladığına inanmıyorum. Bağışla, kırdıysam kalbini, özür dilerim ' diye yazdı

"GERİ GELECEĞİNE İNANCIM TAMDIR"
İstanbul 'da Boğaz Köprüsü 'nden 6 Ocak gecesi atlayarak hayatına son veren senarist ve yazar Metin Kaçan 'ın kız arkadaşı olduğu iddia edilen D.D., sosyal paylaşım sitesi Facebook 'taki sayfasında ölüme atlayan Kaçan 'a seslendi. Bir dergide çalışan ve arkadaşlarının başsağlığı dilediği D.D., Facebook 'taki sayfasına, “Bu kez Metin 'e değil, kendime 'Metin ol ' diyorum. Gitmeyi seçtiğine, ölüme atladığına inanmıyorum. Geri geleceğine inancım tamdır. Dönmezse eğer 'Ölüme atladı ' demeyeceğim. 'Sırlar âlemine uçtu ' diyeceğim. Bekleyeceğim... Bağışla kırdıysam kalbini, özür dilerim” diye yazdı.

'BEN SANA GELECEĞİM '
43 yaşında olan D.D., sayfasında yazdığı bir başka şiirdeyse, “Biliyorsun geri kalamam sevgilim, sen dönmezsen eğer, yeşil kazağımı giyeceğim ve ben sana geleceğim. Sana diktiğim nurdan pelerinden yok benim, uçamam senin gibi, çakılıp düşeceğim” ifadelerini kullandı. D.D., Metin Kaçan 'la birlikte bir doğum günü kutlamasındaki fotoğraflara da 'Yaşasın Hayat ' yorumunda bulundu.

"GİDİYORSUN KALBİMDEN KALBİMDEKİ MEZARA"
Metin Kaçan, Twitter hesabından yazdığı son twit 'lerde, “Menekşe, menekşe, menekşe, gidiyorsun kalbimden mezardaki kefenime. Ah menekşe, ah menekşe” diye yazmıştı. D.D. 'nin yine Facebook 'ta diğer adı 'Kristal Krizantem ' olan 'Menekşe ' adlı bir şiiri paylaşması ise dikkat çekti. Habertürk 'ün ulaştığı D.D., konuşmak istemediğini söyledi.