Gündem
26 Mayıs 2012 18:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:42

KABE'DE İNANILMAZ FENERBAHÇE MUHABBETİ!

Bunu da gördük diyeceğimiz bir olay Kabe'de yaşandı...

Şike süreci sonrası başkan Aziz Yıldırım ile başlayan ve sonrasında taraftara kadar giden “Darağacında olsak da son sözümüz F.Bahçe” sözü Kabe’de hayata geçti...

Dini görevi yetire getirmek için Mekke’ye giden 5 Fenerbahçe taraftarı tavaf sırasında Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nu gördü. Müftüoğlu’nun yanına yaklaşan Sarı-Lacivertliler “Hocam biz Fenerbahçeliyiz. Bizim maçlarda canımızı yakıyorsun, bizi zor durumda bırakıyorsun. Lütfen daha adil bir yönetim göster” şeklinde konuştu. İlk etapta bu tepkiye şaşırıp kalan ancak taraftarın güleryüzlü yaklaşımı nedeniyle sakinleşen Müftüoğlu tavafta olduğu için herhangi bir yanıt vermedi. Müftüoğlu ve taraftarların tavaf sonrası sohbet ettiği öğrenildi.

"MEDENİ BİR ŞEKİLDE MUHABBET ETTİM"
Olayı doğrulayan Müftüoğlu, “Dini vecibelerimi yerine getirmek için Umre’ye gittim. Tavaf sırasında taraftarlardan bu sözleri duydum. Sonra da kendileri ile gayet güzel ve medeni bir şekilde muhabbet ettim. Rahatsız edici bir davranış görmedim. Bana bu tür ilginç yaklaşımlar çok oluyor. Genelde de Fenerbahçe taraftarlarından oluyor. Ama bu kez Tavaf sırasında yaşadım. Bunlara hoşgörü ile yaklaşmak gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum” dedi.

Habetürk