Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu! İşte sürpriz nikahın ilginç hikayesi!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burcu Denizer ile apar topar yurt dışında nikah masasına oturan Kaan Urgancıoğlu, evliliğiyle ilgili "Başka bir arkadaşımızın nikahına gitmiştik yanımızda takım elbise var diyerek böyle bir şeye karar verdik. Herkese sürpriz oldu" dedi.

Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu! İşte sürpriz nikahın ilginç hikayesi! - Sayfa 1

Yargı dizisinin başrol oyuncularından Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Önceki gün Etiler'de görüntülenen oyuncu, evliliği hakkında "Arkadaşımızın nikahına gitmişken bir çılgınlık yaptık" ifadelerini kullandı.

110
Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu! İşte sürpriz nikahın ilginç hikayesi! - Sayfa 2

"AİLEMİZDEN ONAY ALINCA ÇILGINLIK YAPTIK"
Ayaküstü Magazin Kuryesi muhabiriyle konuşan Urgancıoğlu, sürpriz nikahı için "Sadece sizler için değil benim ailem için de sürpriz bir nikah oldu. 'Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?' dedim.

210
Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu! İşte sürpriz nikahın ilginç hikayesi! - Sayfa 3

Onay alınca böyle bir çılgınlık yaptık. Bende Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha henüz netlik kazanmadı" dedi.

310
Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu! İşte sürpriz nikahın ilginç hikayesi! - Sayfa 4

"ARKADAŞIMIZIN NİKAHINA GİDİNCE BİZ DE EVLENDİK"
Yunanistan'da bulunan Türk Konsolosluğu'nda nikah törenlerini gerçekleştiren Kaan Urgancıoğlu, "Özel olarak mı böyle bir yer ve mekan tercih ettiniz?" sorusu üzerine de "Aslında başka bir arkadaşımızın düğünü için oraya gitmiştik. Hazır yanımızda takım elbise de var diyerek böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi, Burcu şapkası bir çiçekçiden buldu hatta" ifadelerini kullandı.

410