Magazin
31 Oca 2022 21:00 Son Güncelleme: 31 Oca 2022 21:36

K-pop grubu BTS'den hayranlarını yıkan haber!

Big Hit Music yaptığı açıklamada, K-pop grubu BTS şarkıcısı ve dansçısı Jimin'in korona virüsü testinin pozitif çıktığını ve ayrıca akut apandisit için ameliyat edildiğini söyledi. Bu gelişmeleri duyan hayranları bir milyondan fazla tweet atınca Jimin Twitter'da, trend topic oldu.

Tam adı Park Ji-min olan Jimin’in pazar günü ani karın ağrısı ve hafif bir boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye gittiği belirtildi. Açıklamaya göre, corona virüsü testi pozitif çıkan Jimin, pazartesi günü de apandisit için ameliyat oldu. Yapılan açıklamada, “Ameliyat başarılı geçti ve Jimin şu anda iyileşme sürecinde" denildi.

Açıklamada, şarkıcının ameliyat sonrası bakımın yanı sıra Covid-19 için birkaç gün yatarak tedavi göreceği belirtildi.

Gruptaki üyeler de bir süredir Covid-19 olmalarıyla gündeme geliyorlar. Rapçi RM’nin, vokalist Jin’in ve rapçi Suga’nın, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir dizi canlı şovdan döndükten kısa bir süre sonra aralık ayında pozitif oldukları anlaşıldı. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki konserler, BTS’nin Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’yı gezdikleri 2019’dan bu yana ülkedeki ilk konserleriydi.

Jimin'in Covid-19 olması hayranlarını üzdü. Hayranları haber üzerine 1 miltondan fazla tweet atarak Jimin'i trend topic'e taşıdı.