Magazin
05 Ara 2019 16:42 Son Güncelleme: 05 Ara 2019 16:43

Justin Timberlake eşi Jessica Biel’den özür diledi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, rol arkadaşı Alisha Wainwright ile el ele tutuştuğunu gösteren görüntülerin ortaya çıkmasının ardından eşi Jessica Biel'den özür diledi. Instagram'dan bir açıklama yayınlayan Timberlake eşine "Hiçbir şey olmadı" güvencesi verdi.

Justin Timberlake rol arkadaşı Alisha Wainwright ile el ele görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sessizliğini Instagram hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla bozdu.

Timberlake eşi Jessica Biel’den özür dilediği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Dedikodudan olabildiğince uzak duruyorum, fakat bu son söylenenler sevdiğim insanları incittiği için yanıt vermek gerektiğini hissettim. Birkaç hafta önce şiddetli bir şekilde yargılandım, ama dürüst olayım, rol arkadaşımla aramda hiçbir şey olmadı. O gece çok fazla sarhoştum ve davranışlarımdan pişmanım. Öyle davranmamalıydım. Oğluma böyle örnek olmak istemiyorum. Harika eşimden ve ailemden onları bu utanç dolu duruma düşürdüğüm için özür dilerim. Olabileceğim en iyi koca ve baba olmaya odaklandım. Ancak bu son olay o çabaya yakışmadı. 'Palmer’da rol almaktan inanılmaz gurur duyuyorum. Bu filme devam etmeyi bekliyorum ve insanların filmi görmesi için heyecanlıyım."

 Timberlake geçen ay rol arkadaşı Alisha Wainwright ile New Orleans’ta bir balkonda içki içerken el ele görüntülenmişti. Konuyla ilgili Jessica Biel ya da Alisha Wainwrigh’tan henüz bir açıklama gelmedi.