Medya
10 Tem 2012 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:53

JÜRİYİ ÖYLE BİR BENZETTİLER Kİ! TELEVİZYON TARİHİNE GEÇECEK ŞAKA!

Benzemez Kimse Sana'nın bu haftaki bölümünde yapım ekibi, jüriye ilginç bir şaka hazırladı..

Jüriyi fena benzettiler

Vallahi sıkı şakaydı. Benzemez Kimse Sana’nın bu haftaki bölümünde yapım ekibi, jüriye ilginç bir şaka hazırlamıştı.

Erol Büyükburç’u Uğur Arslan’ın canlandıracağı anons edildi. Sonra sahneye Erol Büyükburç’un gerçeği geldi. Jüri üyeleri gözlerine inanamadılar. Fal taşı gibi açılan gözleriyle Uğur Arslan’ı (!) izlerken bu müthiş şova methiyeler düzdüler.

Seyfi Dursunoğlu, Uğur Arslan için "Ben zaten bu çocuğun yaptığı her şeye bayılıyorum" derken; Hande Ataizi ise "Muhteşem bir makyaj, mimikler, duruş da aynı. Olmaz böyle şey" diyerek, Uğur Arslan’a övgüler yağdırdı.

OLAY TELEVİZYON TARİHİNE GEÇTİ
Erol Evgin ise ilk dakikalarda kağıdına Uğur Arslan için hemen 12 puanı kondurmasına rağmen, duruma ilk uyanan yine o oldu. "Vallahi yakından bakacağım" deyip sahneye geldi ve eski dostu Erol Büyükburç’u tanımasına rağmen sürprizi bozmadı. Ama Seyfi Dursunoğlu ve Hande Ataizi zokayı fena yutmuştu.

Olay, televizyon tarihinin en başarılı ekran şakalarından biri olarak çoktan arşivlerdeki yerini almıştı. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim: Uğur Arslan, Erol Büyükburç’tan daha çok, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a benzemişti.
O anda televizyonunu açan biri, Kocaman’ın Erol Büyükburç kostümüyle 1907 Derneği yararına yarışmada şarkı söylediğini sanabilirdi!

MİNİK DEVEKUŞU (!)
Şakanın bir başka mağduru ise Uğur Arslan’ın kendisi oldu.
Zira ’aslının’ yanında ’taklidi’ pek sönük kaldı. Daha önce hep ilk sıralarda yer alan başarılı yarışmacı, bu kez sonunculuktan kurtulamadı. Böylelikle bir deyişin gerçekliği, yarışma sahnesinde kanıtlanmış oldu: "Taklitler, asıllarını yaşatır." Yoksa şöyle mi demeli: "Asıllar, taklitlerini öldürür!"
Diğer yandan haftanın en kazık kurası, Sezen Aksu’yu canlandırmak zorunda kalan Bay J’ye çıkmıştı. Ortada dolaşan bir serçe vardı ama ’minik’ olduğu söylenemezdi. Devekuşu ebatlarındaki serçeye pek güldüm doğrusu...

Yüksel AYTUĞ / SABAH