Spor
13 Eyl 2022 11:10 Son Güncelleme: 13 Eyl 2022 11:17

Josef de Souza tribünde hüngür hüngür ağladı!

Ankaragücü maçının ardından gördüğü kırmızı kart nedeniyle 1 maç ceza alan Josef de Souza, karşılaşmayı tribünden takip etti. Brezilyalı oyuncunun maskesini de takan taraftarlar, tezahüratlarla destek verdi. Josef bu sırada gözyaşlarına engel olamadı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza, ligin 5. haftasında MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından çıkan olaylardan sonra kırmızı kart görmüştü. Brezilyalı oyuncu için kulübü Beşiktaş, kırmızı kartın iptal edilmesi için başvuruda bulundu, ancak bu başvuru reddedildi.

AYRILIK KARARINI AÇIKLAMIŞTI

Verilen cezanın onanmasının ardından öncelikle sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Josef, daha sonra basın toplantısı düzenleyerek büyük bir üzüntü yaşadığını gösterdi. Brezilyalı orta saha, basın toplantısında konuşurken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki sezon Süper Lig'de kalmayacağını da duyuran Josef'in bu kararı herkesi şaşırtmıştı.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA DA AĞLADI!

Son oynanan Başakşehir mücadelesinin ardından da karşılaşmaya damga vuran bir an yaşandı. Tecrübeli oyuncu Josef, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip ederken bitiş düdüğünün çalmasının ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar kendisine destek verdi. Brezilyalı oyuncunun maskesini takan taraftarların bu desteği sonrası bir kez daha gözyaşlarına hakim olamayan Josef'in o anları ekranlar böyle yansıdı.