Spor
13 Mar 2023 09:22 Son Güncelleme: 13 Mar 2023 09:25

Jose Mourinho, Sevilla maçında Fenerbahçeli ismi izlemeye gelecek

Spor Toto Süper Lig'de bu haftayı BAY geçen Fenerbahçe'de gözler Sevilla maçına çevrildi. Bu maçta Miguel Crespo'yu izlemeye Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun geleceği iddia edildi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 16 Mart Perşembe günü Sevilla'yı konuk edecek Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman, sahada yapılan ısınma koşuları, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle devam etti. Antrenman taktik ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Sevilla maçının hazırlıklarına devam edecek.

 

ROMA, MIGUEL CRESPO'NUN PEŞİNDE

İtalyan basınında yer alan habere göre, Roma kurmaylarının Fenerbahçe'nin Portekizli ismi Miguel Crespo'yu Sevilla maçında izleyeceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin sahasında Sevilla'yı ağırlayacağı maça bizzat Mourinho'nun geleceğini söyleyen İtalyanlar, Roma'nın ciddi şekilde Crespo'yla ilgilendiğini ve sezon sonunda teklif yapacağını yazdı.