Spor
31 Eki 2022 18:19 Son Güncelleme: 31 Eki 2022 20:43

Jorge Jesus'un tekmelediği söylenen İstanbulsporlu futbolcu konuştu: "Şaka yaptı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un İstanbulspor maçında ayağıyla müdahalede bulunduğu futbolcu İbrahim Yılmaz, yaşanan olayı anlattı. Yılmaz, Jesus'un şaka amacıyla kendisine yaklaştığını ve büyütülecek bir durumun olmadığını dile getirdi.

Süper Lig'de liderlik koltuğuna yerleşen Fenerbahçe, deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 geçti. Mücadelede sırasında ilginç bir an da yaşandı. İstanbulsporlu futbolcu İbrahim Yılmaz'ın yerde kalmasının ardından yanına giden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, futbolcuya arkasından ayağıyla dokundu.

CEZA ALMASI TALEP EDİLDİ

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından özellikle Fenerbahçe'nin şampiyonluktaki rakipleri, Jesus'a ceza verilmesi gerektiğini ifade etti. Konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı.

FUTBOLCUDAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu gelişmelerin ardından olayın aktörü olan İbrahim Yılmaz'dan da konuyla ilgili açıklama geldi. Yayıncı kuruluşa konuşan Yılmaz, "Önemsiz bir durum, şaka yoluyla (Jesus'un tekme hareketi) yapılan bir hareket. Sonrasında da başımı okşadı zaten. Büyütülecek bir durum yok" dedi.