Spor
13 Nis 2023 13:05 Son Güncelleme: 13 Nis 2023 13:13

Jorge Jesus’un ses kayıtları yayınlandı: Hemen gel dedi, gelemem dedim

Ülkesi Brezilya'ya döneceği konuşulan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ses kayıtları yayınlandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Flamengo’nun futboldan sorumlu yardımcısı ve ikinci başkanı olan Marcos Braz ile yaptığı görüşmeyle alakalı olarak Brezilya basınına yaptığı açıklama ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Flamengo ile görüştüğü bilgisi sızan tecrübeli teknik adam için yeni bilgiler paylaşıldı.

UOL’de yer alan haberde Jorge Jesus’un Brezilya’dan bir gazeteciye açıklamalar yaptığı ve bu açıklamaların telefondaki ses kayıtları olduğu belirtildi.

İşte Jorge Jesus’un Brezilya basınında yer alan o konuşması:

“Günaydın dostum! Türkiye saat sabah 10, Brezilya ile aramızda 6 saat fark var. Brezilya’da neden çok para istediğimi ve benimle anlaşmaya varamadıklarını söylüyorlar bilmiyorum. Bunun amacı nedir bilmiyorum ama gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu.”

‘ZAMANA İHTİYACIM OLDUĞUNU SÖYLEDİM’
“Marcos Braz, şimdi ayrılmamı istedi, ben de yapamayacağımı ilettim. Kendime biraz zaman tanımam gerektiğini söyledim. Başkanla konuşmam için bile zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Türkiye’de ligin bitmesine 1.5 ay var.”

“Bana geçici bir teknik direktör getireceğini söyledi. Ben de ‘Tamam’ dedim. Beni 1 haftadan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. İşte tamam, bu iyi. İnsanların, Flamengo’ya gitmezsem bunun maddi nedenlerle olduğunu düşünmelerini istemiyorum. Çünkü daha Marcos ile para konuşmadım bile. Şimdiden dünyaları istediğimi söylüyorlar.”