Spor
14 Kas 2022 09:20 Son Güncelleme: 14 Kas 2022 09:22

Jorge Jesus ve Ali Koç’tan futbolculara teselli

Giresunspor mağlubiyetinin ardından soyunma odasına inen Ali Koç, alkışlarla takıma moral verdi. Teknik Direktör Jorge Jesus de oyuncularına moral konuşması yaptı.

Giresunspor mağlubiyetinin ardından soyunma odasına inen Başkan Ali Koç, alkışlarla takıma moral verdi.

Hepinize teşekkür ediyorum. Avrupa'da ve ligde bize büyük mutluluklar yaşattınız. Bu bir yol kazası. Dünya Kupası sonrasında yine aynı başarıları yakalayacağınıza inanıyorum ve size güveniyorum” diyen Koç, kırmızı kart gören Pedro ile yenen iki golde hata yapan Serdar Aziz'i de teselli etti.

Sözcü'de yer alan habere göre; Kendisi gelmeden kimsenin soyunma odasından çıkmasını istemeyen Teknik Direktör Jorge Jesus da “Bu bir yol kazası. Şimdi gidin 12 gün iyice dinlenin. Bunu fazlasıyla hak ettiniz” diyerek oyuncularına sahip çıktı.

Tüm futbolcular ve teknik heyet alkışlarla birbirine sarılarak vedalaştı.

12 GÜN İZİN

Fenerbahçe 12 günlük izne çıktı. Sarı-lacivertliler, 25 Kasım'da Can Bartu Tesisleri'nde toplanacak. Dünya Kupası arasında kendi tesislerinde kamp yapması beklenen Kanarya, 30 Kazım'da Rayo Vallecano ile hazırlık maçı oynayacak. Sakat futbolcular tatil yapmayıp tesislerde tedavilerine devam edip kendileri için hazırlanan programı uygulayacak.

VALENCIA ALEX’İ GEÇTİ

Fenerbahçe’nin formda ismi Enner Valencia, Giresunspor'a attığı penaltı ile gol sayısını 13'e yükseltti ve sarı-lacivertli efsane Alex'in rekorunu kırdı. İlk yarının bitmesine 5 hafta kala bu sayıya ulaşan Valencia, 2010-11 sezonunun ilk yarısında 12 gol atan Brezilyalı yıldızı geride bırakmayı başardı.