Magazin
20 Haz 2022 18:47 Son Güncelleme: 20 Haz 2022 18:57

Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard, indirim mağazasında! Görüntüler bir oyun mu?

Eski eşi Johnny Depp'in açtığı 'iftira' davasını kaybeden ve 15 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Amber Heard, sezon sonu indirime giren bir mağazadan alışveriş yaparken objektiflere yansıdı

2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde aşk yaşamaya başlayan oyuncu Johnny Depp (58) ile Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017'de sonlandırmıştı. Bütün dünyanın 'bir Hollywood filmi' gibi takip ettiği Depp ve Heard'ün 'taciz' ve 'iftira' davasında jüri, geçtiğimiz haftalarda kararını açıklamıştı.

ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davada, 14 saat süren karar alma sürecinin sonunda jüri, ünlü aktörü haklı bularak Amber Heard'ün eski eşine 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetmişti. Yaşananların ardından Heard, geçtiğimiz günlerde sezon sonu indirimine giren bir mağazada görüntülendi.

UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER BULMAYA ÇALIŞTI

TMZ'nin haberine göre; ünlü aktris ve kız kardeşi Whitney Henriquez, New York'ta indirimli ürünlerin satıldığı bir perakende mağazasındaydı.

Keyifsiz halleriyle dikkat çeken Amber Heard, mağazayı uzun uzun gezerek uygun fiyatlı ürünler bulmaya çalıştı.

Çeşitli kaynaklar, Heard'ün bu hareketi, tazminatı ödeyecek maddi bir gücü olmadığını ispatlamak için yaptığını savunuyor.

TÜM PARAYI İSTEYECEK Mİ?

Heard, verilen tazminatı karşılayamadığını 1 Haziran'da açıkça kabul etmişti. Depp'in, kararı uygulayıp uygulamayacağı ve eski eşinden tüm parayı ödemesini isteyip istemeyeceği ise henüz belli değil.

"AQUAMAN' FİLMİNDEN ÇIKARILDI" İDDİASINA YANIT

Mahkeme sürecinin ardından Heard'ün 'Aquaman'in devamı niteliğindeki filmindeki rolünü de kaybedebileceği ileri sürülmüştü. 

Kısa sürede gündem olan bu iddiaların ardından Amber Heard'ün sözcüsü, Daily Mail'e konuşarak, söylentileri, "Yanlış, duyarsız ve biraz delice..." sözleriyle aktrisin filmden çıkarıldığını yalanlamıştı.

"JOHNNY YALAN SÖYLEDİ"

Öte yandan geçtiğimiz hafta 'Today Show'da Savannah Guthrie'ye konuşan aktris, yaşananların ardından Johnny Depp'i 'yalancı' olmakla suçlamış ve aktörün evlilikleri sırasında kendisine şiddet uyguladığına dair iddialarını yinelemişti.

Guthrie, "Johnny Depp sana asla vurmadığını söyledi. Bu bir yalan mı?" diye sorduğunda Heard, "Evet, yalan!" demişti. Ünlü isim, daha sonra da "Öldüğüm güne kadar davada söylediğim her sözünün arkasında olacağım." ifadelerini kullanmıştı.

"SADECE KARŞILIK VERDİM"

Amber Heard, Depp'e fiziksel olarak şiddette bulunduğunu kabul ettiğinin duyulduğu ses kayıtlarının sorulmasının ardından kendisinin yalnızca tepki verdiğini, ancak şiddeti kendisinin başlatmadığını ileri sürmüştü. Heard, "Ben sadece Johnny'ye karşılık verdim. Duruşmada da anlattığım gibi, sürekli şiddet içinde yaşadığınızda bu normal hale geliyor ve sizin de uyum sağlamanız gerekiyor." demişti.

"ÇOK PİŞMANIM"

Amber Heard, Depp'e yaptığı ve söylediği şeylerden çok pişman olsa da, sadece 'hayatının tehlikede olduğunu hisseden, duygusal, psikolojik ve fiziksel rahatsızlık içindeki bir insanın davranacağı gibi davrandığını' söylemişti.

Heard, "İlişkim boyunca korkunç, üzücü şeyler yaptım ve söyledim. Kendimi tanıyamadığım bir şekilde davrandım. Çok pişmanım. Mahkemede özgürce ve gönüllü olarak yaptıklarım hakkında konuştum. Doğru ile yanlış arasındaki farkı bile anlayamadığım bir noktaya itildiğimi anlattım." ifadelerini kullanmıştı.