Magazin
26 Nis 2022 16:23 Son Güncelleme: 26 Nis 2022 16:46

Johnny Depp'in boşanma davası çirkinleşti: "Yatağa sı.tı"

Oyuncu Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasındaki davada, ortaya çıkan yeni belgeler ve videolar ile tekrar gündeme geldi.

Johnny Depp eski eşi Amber Heard'ün yatakta dışkı bıraktığını iddia ederek tartışmaları tekrar alevlendirdi. Johnny Depp'in devamlı şiddete uğradığı söylemi ve Amber Heard'ün kariyerine engel olunduğunu öne sürmesi davanın öne çıkan konuları arasında yerini aldı.

Amerikalı oyuncu Johnny Depp, eski eşi oyuncu Amber Heard’e karşı açtığı 50 milyon dolarlık karalama davasında her geçen gün yeni gelişmeler ortaya çıkmıştı.

Son olarak Amber Heard'ün bir makyaj markası tarafından ifşa edilmesi ve yalanının ortaya çıkmasından sonra dava yeniden şekillendi. 

DIŞKISINI YATAĞA BIRAKTI

Johnny Depp, son verdiği ifadelerden birinde Amber Heard’ün evli oldukları bir dönem yataklarına dışkı bıraktığını açıkladı.

Oyuncu Johnny Depp’in iddialarına göre, Amber Heard’ün Coachella Müzik Festivali’ne katıldığı dönemde evlerine giden güvenlik görevlisi Sean Bett, Depp’e bazı rahatsız edici görüntüler gönderdi. Amber Heard evde yokken gidip eşyalarını almak isteyen Johnny Depp, güvenlik görevlisinin “Bence gelmeniz için iyi bir zaman değil” ifadesinin nedenini anladı.

"Absürt, iğrenç ve korkunç bazı haberler aldım ve fotoğrafı görünce sorunun ne olduğunu anladım” diyen oyuncu, yataklarının resmini görünce şok geçirdiğini ifade etti.  Yatağın kendisine ait olan tarafında insan dışkısı gören Johnny Depp, yaşadığı durumun garipliği karşısında gülmekten kendini alamadığını da sözlerine ekledi.