Magazin
01 Tem 2022 18:08 Son Güncelleme: 01 Tem 2022 18:11

Johnny Depp'in avukatları, 'Karayip Korsanları' iddialarını yalanladı

Johnny Depp'in avukatı, oyuncunun Karayip Korsanları’na döneceği iddialarını yalanladı: "Bunlar uydurulmuş."

Johnny Depp'in avukatı, oyuncunun Disney ile 301 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığı ve Karayip Korsanları’na geri döneceği iddialarını yalanladı. Avukat, çıkan iddialara ilişkin, "Bunlar uydurulmuş" dedi. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, iddiaların, oyuncunun Amber Heard’e karşı açtığı karalama davası sırasında, Heard’ün savunma avukatı Ben Rottenborn’un sorduğu bir soru üzerine kurulduğu düşünülüyor. Rottenborn, Depp’e “Disney 300 milyon dolarlık bir teklifle gelseydi o zaman role geri dönmez miydiniz?” sorusunu yöneltmiş, Depp de buna olumlu bir yanıt vermişti. 

NE OLMUŞTU?

Disney’e yakın bir kaynak, Avustralyalı yayın kuruluşu Poptopic’e verdiği söyleşide, Johnny Depp’in, Karayip Korsanları serisine geri dönmesi için Disney'in 300 milyon dolardan fazla para ödediğini söyledi. Kaynağın iddialarına göre, anlaşmanın çoktan gerçekleştiği ve Johnny Depp’in Jack Sparrow olarak geri döneceği belirtildi. 

Poptopic’e konuşan kaynak ayrıca, Disney’in Johnny Depp ile ilişkilerini düzeltmekle oldukça ilgilendiğini, Disney'in Amber Heard’a karşı açılan karalama davasından önce Depp'e ulaştığını ve başka bir Karayip Korsanları filmi için geri dönmek isteyip istemediğini sorduğunu iddia etti.

Kaynak son olarak, "Size söyleyebileceğim şey, stüdyonun Jack Sparrow hakkındaki yeni film için şimdiden bir taslak hazırladığı, bu yüzden Johnny’nin onları affedeceği ve ikonik karakteriyle geri döneceği konusunda çok umutlular" ifadelerini kullandı.