Magazin
09 Haz 2022 16:24 Son Güncelleme: 09 Haz 2022 16:30

Johnny Deep ve Amber Heard davası belgesel oluyor: Hangi kanalda yayınlanacak?

Hollywood'un gözde çiftlerinden Amber Heard ve Johnny Depp'in sancılı boşanma süreci ve 2020 yılında İngiltere'de gerçekleşen dava mercek altına alınıyor. Johnny ve Amber Davası, birinci bölümüyle 22.50’de TLC’de başlıyor.

İki bölümden oluşan belgesel 'Johnny vs Amber', Johnny Depp ve Amber Heard’ün trajik bir şekilde yanlış giden evliliğini ve İngiltere'deki iftira davasında kullanılan kapsamlı kanıtları inceliyor.

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e karşı ABD’de açtığı karalama davasını geçtiğimiz hafta kazandı. Fakat 2020’de Londra’da Amber Heard’e şiddet uyguladığı haberini yapan medya grubu News Group Newspapers Ltd.'ye açtığı iftira davasını kaybetmişti. Johnny vs Amber, bugün herkesi ikiye bölen bu tartışmalı ilişkiyi ve aile içi şiddeti, hem Johnny Depp’in hem de Amber Heard’ün bakış açışlarından ele alıyor. Ünlü çiftin Londra’daki davada ortaya çıkan video görüntüleri, ses kayıtları, fotoğraflar ve mesajlar tek tek incelenirken, avukatlar David Sherborne ve Sasha Wass QC ile yapılan özel röportajlar tüm dünya gündemini meşgul eden davalara dair nadir bir bakış açısı sağlayacak.

Yayınlanacak ilk bölümde; Johnny Depp'e yakın insanlar, onun Amber Heard ile olan sorunlu evliliği ve İngiltere Yüksek Mahkemesi’nde itibarını savunmak için verdiği savaş hakkında görüşlerini paylaşıyor. Johnny Depp haksız iddialarla mücadele eden bir adam mı, yoksa kendi yolunu çizmeye alışmış şiddete meyilli bir Hollywood yıldızı mı?

Johnny ve Amber Davası, ilk bölümüyle 11 Haziran Cumartesi 22.50’de TLC’de.