Televizyon
06 Eki 2018 11:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:54

“Jet Sosyete"nin 2.sezon ilk bölümüne sürpriz konuk! (Medyaradar/Özel)

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı “Jet Sosyete” aşk, entrika, heyecan ve kahkaha dolu yeni bölümleriyle TV8’de sevenleri ile buluşmak için gün sayıyor.

“Jet Sosyete”nin bu sezon ilk sürpriz konuğu başarılı oyuncu Ozan Güven oldu. Bu zamana kadar hiç görmediğimiz bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Güven’i İlayda ve Alara kardeşlerin babası olarak izleyeceğiz.



Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, Hakan Algül’ün yönetmenliğini üstlendiği “Jet Sosyete”, ikinci sezonunda yeni karakterleriyle eğlencenin dozunu arttırmaya devam ediyor. Ozan Güven’i bu sezon ilk bölümüne konuk eden dizi farklı sürprizleri ile izleyicileri şaşırtmaya devam edecek.



Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz gibi önemli isimlerin başrolünü paylaştığı “Jet Sosyete”nin merakla beklenen ikinci sezonu yeni kanalı TV8’de bu Çarşamba başlıyor.