Televizyon
04 Nis 2019 09:50 Son Güncelleme: 04 Nis 2019 14:12

Jet Sosyete hakkında flaş karar! Gülse Birsel duyurdu tepkiler gecikmedi!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında ekranlara gelen Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, takipçilerine kötü haberi verdi.

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan dolayısıyla yayın tarihi Çarşamba gününden Perşembe'ye sarkan Jet Sosyete dizisinde sular durulmuyor.

Dizinin sevenleri Perşembe gününden memnun kalmazken, Acun Ilıcalı ve Gülse Birsel'e tepki göstermişlerdi. Birsel, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerine kötü haberi duyurdu.

Gülse Birsel, daha önce farklı kanallarda ekrana gelen Jet Sosyete dizisinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağını duyurdu. Dizinin hayranları sürekli yapılan değişiklerden sıkılırken, yeni bölümün iptal olma nedenini duyunca Gülse Birsel'e tepkiler yağdırdı.

Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu hafta neden ekranlarda olmayacağını şu sözlerle açıkladı: "7 haftadır aralıksız 120 dakikalık bölümlerle yayındayız ve temsili fotoğraftaki haldeyiz. Bu hafta soluklanıp haftaya Perşembeden itibaren Mayıs’ın ilk haftasına kadar yine her Perşembe sizinle olmaya devam edeceğiz. Bizi özleyin."

FİNAL Mİ YAPACAK?

Birsel'in bu açıklaması izleyiciyi tatmin etmezken, kanalda önce yayın saati sonra günü değişen dizinin sezon finali değil de tamamen final yapacağı iddia edildi.

Gülse Birsel'in bu paylaşımının altına tepkiler de gecikmedi. Yapılan yorumlarda, "Tv8’den kurtulmalısın bir an önce" ve "TV'lerden kurtulup İnternet dizisi yapsanız keşke" denildi.

Medyaradar'ın TV8 kaynaklarından edindiği bilgiye göre; senaristliğini Gülse Birsel'in yaptığı dizi, 3 Mayıs Cuma akşamı son kez ekranda olacak.