Gündem
10 Haz 2010 08:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

JET FADIL BU KEZ AYDINSPOR'A EL ATTI!

Fadıl Akgündüz ile masaya oturan Aydınspor yönetimi, takımı kurtarmak için harekete geçti.

Aydın Amatör Süper Lig'de sezonu 6. sırada kapatarak profesyonel liglere çıkma umudunu erteleyen Aydınspor'a umut ışığı Fadıl Akgündüz'den geldi.

Yeni Asır gazetesinden Erdal Karakavukoğlu'nun haberine göre, Didim'de yatırımları bulunan Akgündüz ve Aydınspor Başkanı Ufuk Gezeroğlu bir araya gelerek sponsorluk görüşmelerinde bulundu. Görüşmenin olumlu geçtiğini söyleyen Başkan Gezeroğlu, "Aydınspor Jetpa olarak içinde bulunduğumuz maddi bunalımdan kurtulabiliriz. Fakat bu fikre bazı isimler çok sıcak bakmadı. Henüz kararımızı vermedik. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.

Taraftar mum yakacak

Aydın Belediyespor'la Aydınspor'un birleşmesi konusunda somut adımlar atılamamasından sonra böyle bir girişimde bulunduklarını kaydeden Gezeroğlu, "Biz göreve geldiğimiz andan itibaren verilen sözlerin tutulmasını bekledik. Bize söz verenler birer birer Aydınspor'dan uzaklaştı. Önümüzdeki sezon için henüz ne olacağı belli değil. JETPA ile yapmayı düşündüğümüz sponsorluk anlaşmasına karşı çıkan olursa ya da bunu engellerse istifa etmeyi düşünebilirim" dedi. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, elektriği olmayan kulüp tesislerinde toplanarak mum yakacak.