Gündem
06 Nis 2023 19:52 Son Güncelleme: 06 Nis 2023 21:21

Jesus'un sahaya sürdüğü ilk 11'e kimse akıl sır erdiremedi

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda Kayserispor maçında sahaya çıkan kadrosu gören herkesi şaşırttı. Jorge Jesus, uzun süredir oynatmadığı Alioski, İsmail ve Serdar Dursun'u ilk 11'e yazdı. Beşiktaş maçının yıldızı Arda Güler yedek kaldı.

Süper Lig'de Beşiktaş mağlubiyetinin ardından şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe'de gözler Ziraat Türkiye Kupası'na çevrildi. Çeyrek finalde Kayserispor'la kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de sahaya sürülen kadro herkesi şaşırttı.

ARDA YEDEK
Beşiktaş derbisinde bir penaltı alan, Valencia'nın kazandığı penaltı pozisyonunun hazırlayıcısı olan Arda Güler yedek kaldı.

ŞAŞIRTAN TERCİHLER
Uzun süredir formaya hasret olan Alioski, Kayserispor maçında sol beke geri döndü. İsmail Yüksek, Serdar Dursun da ilk 11'deki diğer sürprizler oldu.

ROSSI SAHADA
Taraftarın pek ısınamadığı Diego Rossi de kritik maçta ilk 11'de yer aldı. Uruguaylı futbolcu da son haftalarda kayıplara karışan isimleden.

4'LÜYE GEÇİŞ
Derbi mağlubiyetiyle ağır yara alan Jorge Jesus, bu maçta 4'lü savunmaya geçti. Fenerbahçe'de defans hattını Ferdi, Samet, Szalai ve Alioski oluşturdu.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Emre Mor, İsmail, Zajc, Rossi, Valencia, Serdar Dursun

TEPKİ GELDİ
Jorge Jesus'un sahaya sürdüğü kadro sosyal medyada hayli eleştiri aldı. Özellikle formda Arda'nın ilk 11'de olmaması tepki çekti.