Magazin
24 Ara 2014 22:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Jennifer Lopez sevişme sahnesi için konuştu: Utanç vericiydi

Filmde Guzman ile birlikte sevişme sahnelerinde rol alan 45 yaşındaki iki çocuk annesi şarkıcı, çekimlerde de samimi pozlar verdi.

Jennifer Lopez, ‘The Boy Next Door’ filminde başrolü paylaştığı Ryan Guzman ile ‘Latina’ dergisi için objektif karşısına geçti.

Filmde Guzman ile birlikte sevişme sahnelerinde rol alan 45 yaşındaki iki çocuk annesi şarkıcı, çekimlerde de samimi pozlar verdi.

‘The Boy Next Door’ filminde Jennifer Lopez  ile sevişme sahneleri dikkat çeken Ryan Guzman rol arkadaşı hakkında içini döktü.

"UTANÇ VERİCİYDİ"

Guzman Lopez ile seks sahnelerini şu sözlerle anlattı: “Kendimi en rahatsız hissetiğim anlardı. Her sahnenin kareografisini yaptık. Yönetmenimiz Rob Cohen’in ‘Kafanı sola çevir’, ‘Biraz eğilir misin’ diye direktif vermesi utanç vericiydi” Aynı zamanda rol arkadaşı Lopez’e övgüler yağdıran genç oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

“Amerikan Müzik Ödülleri için hazırlanıyordu, ‘American Idol’ yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu, ‘Gerçek Aşk’ adlı kitabını yetiştirmeye çalışıyordu ve bizim filmimiz dışında bir filmle daha ilgileniyordu. Ancak o dikkatini hiç kaybetmedi”

"HEM ERKEKSİ HEM ÇOCUKSU ÇOK SEKSİ"

Lopez ise röportajında Guzman’ın çekiciliğiyle ilgili şunları söyledi: “Onda hem çocuksu hem de erkeksi bir şey vardı. Bu da çok seksiydi”

Son olarak pek de iyi eleştiriler almayan A.K.A adlı albümüyle konuşulan Jennifer Lopez, yönetmenliğini Rob Cohen'in üstlendiği 'The Boy Next Door" adlı filmde cesur sahnelere imza atıyor.