Jennifer Lawrence’den şaşırtan Leonardo DiCaprio itirafı: Onunla çalışmak cehennem gibi

Dijital içerik platformu Netflix üzerinden 24 Aralık’ta izleyici ile buluşacak olan “Don’t Look Up” filminin başrollerinde Jennifer Lawrance, Leonardo DiCaprio ve Cate Blanchett gibi ünlü yıldızlar yer alıyor. Jennifer Lawrence, rol arkadaşı Leonarda DiCaprio ile ilgili olarak şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Jennifer Lawrence’den şaşırtan Leonardo DiCaprio itirafı: Onunla çalışmak cehennem gibi - Sayfa 1

31 yaşındaki “Açlık Oyunları”nın yıldızı Jennifer Lawrence, Stephen Colbert ile aynı adı taşıyan televizyon şovunda yaptığı eğlenceli bir röportajda, Netflix'in yakında izleyici ile buluşacak olan “Don't Look Up” filminin setinde, ikilinin inanılmaz derecede sinir bozucu olduğunu söyledi. 

110
Jennifer Lawrence’den şaşırtan Leonardo DiCaprio itirafı: Onunla çalışmak cehennem gibi - Sayfa 2

DiCaprio ve Chalamet ile birlikte bir arabada çekim yaptıkları günden söz eden Lawrence, “O gün beni delirttiler” ifadelerini kullandı.

210
Jennifer Lawrence’den şaşırtan Leonardo DiCaprio itirafı: Onunla çalışmak cehennem gibi - Sayfa 3

“CEHENNEM GİBİYDİ”

Yakın bir zamanda bebeğini kucağına alacak olan güzel oyuncu Jennifer Lawrence, araba sahnesinde zorlandığını itiraf etti.

310
Jennifer Lawrence’den şaşırtan Leonardo DiCaprio itirafı: Onunla çalışmak cehennem gibi - Sayfa 4

Lawrence, “Ne olduğunu bilmiyorum. Timothee salgın karantinasından sonra evden çıktığı için heyecanlıydı. Sanırım bu onun ilk sahnesiydi. Araba sahnesindeki şarkıyı Leonardo seçmişti. O gün mutlak sefalet içinde olduğumu hatırlıyorum. Cehennem gibiydi” dedi.

410