Magazin
21 Oca 2020 16:24 Son Güncelleme: 21 Oca 2020 16:34

Jennifer Aniston elbisesinin 'sırrını' açıkladı

SAG Ödülleri’ne damga vuran ünlü oyuncu Jennifer Aniston, törende giydiği elbisenin kırışmamasının sırrını bir fotoğrafla açıkladı.

Oscar öncesi son büyük sinema töreni olan pazar günkü SAG Ödülleri’nde (Ekran Oyuncuları Birliği), kazandığı ödülün yanı sıra eski eşi Brad Pitt ile yıllar sonra bir araya gelmesi bakımında çok konuşulan Jennifer Aniston, şimdi de ‘elbisesinin sırrıyla’ gündeme geldi.

Törende Dior imzalı fildişi renginde saten bir elbise giyen Aniston, herhangi bir kırışıklık olmaması için gösterdiği çabayı Instagram hesabından paylaştığı bir kareyle ortaya koydu. Arabanın içinde bir hayli arkaya yaslanmış bir haldeki pozunu paylaşan Aniston, “Göründüğünden daha zor” ifadelerini kullandı. Aniston ayırca vintage elbiseyi, 'kendisini ödüllendirmek' için aldığını da söyledi.

 Jennifer Aniston, ‘The Morning Show’ dizisindeki rolüyle drama dizisi dalında en iyi kadın oyuncu ödülüne değer görülmüştü.

Ancak Aniston’ın ödülünden çok, boşandığı eşi Brad Pitt ile tam 16 yıl sonra yan yana gelmesi konuşulmuş, ikilinin samimi anları hayranlarını bir hayli heyecanlandırmıştı. 

'Umarım elbiseyi Brad çıkarmıştır'
Öte yandan tören sonrası Jennifer Aniston, banyosunda çekilmiş bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Fotoğrafta, küvetin üstünde ödülü ve beyaz elbisi, yerde de ayakkabıları vardı.

Bu kare sosyal medyada “Umarım elbiseyi Brad çıkarmıştır”, “Brad nerede?” ve “Brad ve sen dün gece eğlendiniz mi?” gibi yorumlara neden oldu.

Jennifer Aniston'ın paylaştığı bu kare, "Umarım elbiseyi Brad çıkarmıştır" yorumlarına neden oldu.