Gündem
11 Haz 2023 18:25 Son Güncelleme: 11 Haz 2023 18:27

Jandarmayı taşıyan araç devrildi! 5 personel hafif şekilde yaralandı

İzmir’e seyir halinde olan Jandarma personelini taşıyan araç Afyonkarahisar’da devrildi. 5 jandarma personeli hafif şekilde yaralandı.

Konya’dan İzmir’e seyir halinde olan Jandarma personelini taşıyan midibüs Afyonkarahisar’da yan yatarak devrildi. Araçta bulunan 5 jandarma personeli hafif şekilde yaralandı.

Konya’dan İzmir istikametine giden İzmir Jandarma Komutanlığına ait sürücüsü belirlenemeyen 35 ZIA 15 plakalı araç Afyonkarahisar çevre yolunda Gümüşkent Kavşağı mevkisinde yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolünü kaybetti.

Kavşağı geçtikten sonra bir süre direksiyon hakimiyetini kontrol altına almak isteyen sürücü kontrolü sağlayamayarak, sol şeride yan yatarak durabildi. Aracın içerisinde bulunan 5 askeri personel patlayan camlar nedeniyle hafif yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan personelleri Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. 3 şeritli olan yolda kaza nedeniyle tek şeritten trafik akışı sağlandı.