Magazin
27 Oca 2023 13:11 Son Güncelleme: 27 Oca 2023 13:15

'Jack Nicholson'ı üçlü ilişki yaşarken yakaladım!'

Bir döneme damga vuran 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, belgeselinin tanıtımı kapsamında yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Sylvester Stallone'un kendisine 'ahlaksız teklifte' bulunduğunu söyleyen ünlü isim, Jack Nicholson'la ilgili anlattıklarıyla da adından söz ettirdi. Güzel oyuncu, olay iddiası ile magazin gündemine oturdu.

90'ların sonu ve 2000'lerin başında en çok konuşulan ünlülerden biri olan Pamela Anderson, o dönemde kesinlikle her yerdeydi. Eski Playboy Tavşanı, hikayesini kendisi anlatmak için bir şans istedi ve dijital platformlar sayesinde bunu elde etti. Anderson, 'Pamela, Bir Aşk Hikayesi' adlı kendi belgeseli, 31 Ocak'ta yayınlanacak.

Ünlü ismin belgeselinde birçok ismi ve olayı ifşa etmesi beklenirken, geçtiğimiz günlerde Sylvester Stallone hakkında sızan bilgiler gündemolmuştu.

'BİR EV VE LÜKS ARABA TEKLİF ETTİ'

Pamela Anderson'a göre; Sylvester Stallone, 'bir numaralı kızı' olması için ona bir ev ve lüks bir araba teklif etmişti. Güzel oyuncu ise bu 'ahlaksız teklifi' reddetmişti. Pamela, belgeselde televizyon ve filmlerde oyunculuğa yeni başladığı dönemde meydana gelen bu olay hakkında konuşarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bana 'bir numaralı kızı' olmam için bir daire ve Porsche teklif etti. Ben de 'Bu iki numaralı biri daha olduğu anlamına mı geliyor?' dedim. 'Alabileceğin en iyi teklif bu tatlım. Artık Hollywood'dasın' dedi. Ama ben aşık olmak istiyordum. Bundan daha azına razı olmak istemedim."

'YANLIŞ VE UYDURMA'

Bu iddiaların ortaya çıkmasının ardından Stallone'un temsilcileri, Anderson'ın söylediklerini yalanlamak için New York Post'ta konuşarak; şunları söylemişti:

"Pamela Anderson'ın kullandığı ifadeler yanlış ve uydurmadır. Bay Stallone, bu açıklamanın hiçbir bölümünü yaşanmadığını teyit etmektedir."

JACK NICHOLSON İTİRAFI

Pamela Anderson, son olarak Variety'ye verdiği samimi bir röportajda; Jack Nicholson'ın Playboy malikanesinde 'iki güzel kadınla' üçlü ilişki yaşadığına tanık olduğunu iddia etti.

DailyMail'de yer alan habere göre; 85 yaşındaki Hollywood yıldızını ruj sürmek için gittiği banyoda yakaladığını söyleyen Anderson, şu ifadeleri kullandı:

"Üçü de kıkırdıyor ve duvara yaslanmış öpüşüyorlardı. Aynayı kullanmak için yanlarından geçtim, dudak parlatıcımı düzeltmek için lavabonun üzerine eğildim. Bakmamaya çalışıyordum ama kendimi tutamadım ve yansımada Jack'in gözlerini yakaladım. Sanırım bu hoşuna gitti, çünkü komik bir ses çıkardı, gülümsedi ve bana 'Teşekkürler canım' dedi."

2014 YILINDA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

İddia edilen olayın ne zaman gerçekleştiği bilinmemekle birlikte, Nicholson ve Anderson 2014 yılında bir etkinlikte mutlu bir şekilde sohbet ederken görüntülenmişti.

1970'lerde 'kadın avcısı' olarak ün kazanan ve zamanında birçok ünlü kadınla ilişki yaşayan Nicholson cephesinden ise henüz bu iddialara bir yanıt gelmedi.