İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde!

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla da sahneye çıkmayın" tepkisi sonrası Hande Yener "Google'a geçmiş sildirin" sözleriyle dikkat çekti. Bu paylaşımdan sonra ifşa skandalından grup seks iddialarına kadar İzzet Yıldızhan'ın adının karıştığı skandallar yeniden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 1

Gülşen ve Hande Yener'in sahne tarzı gündemdeyken İzzet Yıldızhan'ın konuya dair yorumu sosyal medyayı salladı. Yıldızhan "Külotla da sahneye çıkmayın" deyince Hande Yener "Google'a geçmiş sildirin" yanıtını verdi. İzzet Yıldızhan'ın geçmişte gündeme geldiği skandallar yeniden konuşulmaya başlandı.

110
İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 2

TECAVÜZ SUÇLAMASI
İzzet Yıldızhan'ın adının karıştığı en korkunç olay tecavüz haberiydi. Türkücü 2005 yılında İsveç'teki konserinin ardından 20 yaşındaki bir kadının tecavüz suçlaması ile karşı karşıya kalmıştı. Karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Yıldızhan hakkında savcılık soruşturması başlatılmıştı.

210
İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 3

İFŞA EDİLMİŞTİ
Yıldızhan son dönemde ise DJ Aysu Varol ile yazışmalarının ifşa edilmesiyle magazin gündemine oturmuştu. Yazdığı mesajlar her yere saçılan İzzet Yıldızhan bu konunun üstüne kızlarının flört etme ve eş seçme hakkının olmadığını söyleyince ise tepki çekmişti.

310
İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 4

GRUP SEKS BOMBASI
İzzet Yıldızhan'ın en unutulmaz olaylarından biri de 2011 yılında bir otelde yaşanan grup seks ve dört kadına darp olayıydı. İddiaya göre İzzet Yıldızhan, 4 kadınla odada birlikte olduktan sonra Nihat Doğan geliyor ve bir süre sonra Doğan odadan kimseyle birlikte olmadan çıkıp gidiyor. Kadınların ifadesine göre Nihat Doğan, daha sonra dönüp üç kadınla birlikte oluyor.

410