Gündem
12 Haz 2021 19:09 Son Güncelleme: 12 Haz 2021 19:14

İzzet Çapa'dan Nevzat Aydın'a 'Lezzet Ankara' tepkisi! ‘Hala mı doymadın, ayıptır yahu…'

‘Lezzet Ankara’ projesi ile ilgili açıklama yapan Nevzat Aydın’a gazeteci İzzet Çapa’dan tepki geldi…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'Lezzet Ankara' projesine 'Rakip olmayan bir devlet kalmıştı' diyerek tepki veren Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın'a İzzet Çapa'dan yanıt geldi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Çapa, "Ayakta alkışlayacağına bir de laf mı ediyorsun Nevzat?" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnafların 0 komisyonla sipariş kabul edebileceği 'Lezzet Ankara' projesini hayata geçirdiklerini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş, "Esnafımızın alın terini korumak adına %0 komisyonla 'Lezzet Ankara' var. İşletmelerimizin menülerini sisteme girmesinin ardından portalımızı sizlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yavaş'ın projesine ilk tepki ise Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın'dan geldi. Aydın projeyi, "Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz. Şaka bir yana rakip olmayan bir devlet kalmıştı. %0 da az olmuş, üzerine para verilmeli." sözleriyle eleştirdi.

Nevzat Aydın'a yanıt ise İzzet Çapa'dan geldi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Çapa, "Ayakta alkışlayacağına bir de laf mı ediyorsun Nevzat" dedi.

Çapa, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı şu zor süreçte yine vatandaşa destek olmak niyetiyle yüzde sıfır komisyonla bir servis hizmeti başlatmış... Ankara esnafı üretecek, belediye ürünle müşteriyi buluşturacak ve hem esnaf malını satacak hem de tüketici komisyon ödemeden karnını doyuracak...

"KAR HIRSIYLA UTANMADAN BİR DE LAF MI EDİYORSUN?”

Vay efendim sen misin bunu yapan! Yemeksepeti’nin cin fikirli CEO’su Nevzat Aydın hemen bozuk atmış... Diyor ki; “Rakip olmayan bir devlet kalmıştı. Yüzde 0 az olmuş, üzerine para verilmeli...” El insaf Nevzat el insaf! Böyle zamanda Mansur Başkana teşekkür edeceğine hala kar hırsıyla utanmadan bir de laf mı ediyorsun... Dünyaları kazandın hiçbir şey üretmeyen o yemeksepeti’nden, üreticilere bedava ortak oldun hala mı doymadın... Ayıptır yahu...