Medya
18 Şub 2021 17:11 Son Güncelleme: 18 Şub 2021 17:21

İzzet Çapa'dan Ertuğrul Özkök'e sert sözler 'Şapka fotomontaj, karakter portatif...'

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü köşe yazısında photoshop kullanılan görselini paylaşarak, 'torpilsiz' aşı olduğunu yazdı. Özkök'ün torpilsiz aşı olması nedeniyle 'sarsıldığını' belirten İzzet Çapa ise sosyal medya hesabından yayınladığı yazıda sert ifadeler kullandı.

Ertuğrul Özkök, Hürriyet'teki köşesinde koronavirüs aşısı yaptırdığını yazdı.

Photoshop kullanılan görselini paylaşarak, "torpilsiz" aşı olduğunun altını çizen Özkök, "Geçen hafta e-Nabız uygulamama beklediğim mesaj geldi. 65 yaş üstü olarak aşı sıram gelmişti. Hemen aşı randevusu için e-Nabız üzerinden harekete geçtim. Önce bir hastane tercihim var mı diye soruldu. Her zaman gittiğim Acıbadem Maslak Hastanesi’ni yazdım. Ama yoğunluk varmış ve e-Nabız bana sıra vermedi. Benim arkadaşım Doğu Perinçek gibi Mao’dan da torpilim olmadığı için e-Nabız bana 'alternatif bir yere' başvurmamı söyledi. Neticede, eşim Tansu Urla Devlet Hastanesi’nde... Ben Beykoz Sağlık İlçe Müdürlüğü’nde aşılarımızı yaptırdık. Şunu söyleyeyim ki, Mao torpiline gerek kalmadı, her şey tıkır tıkır işledi..." ifadesini kullandı.

"NASIL DA SARSILMIŞ TORPİLSİZ AŞI OLMAKTAN..."
Özkök'e cevap ise İzzet Çapa'dan geldi. Instagram hesabından bir gönderi paylaşan Çapa, "Ertuğrul Beyciğim aşısını olmuş tüm Babıali’nin içi rahatladı..." dedi.

Çapa, 'Şapka fotomontaj, karakter portatif...' başlıklı yazısını şöyle sürdürdü:

"Paylaştığı fotoğrafının altına da "Montaj şapkamla Çin aşısı" notunu düşmüş...
“Benim, arkadaşım Doğu Perinçek gibi Mao’dan da torpilim olmadığı için e-Nabız bana 'alternatif bir yere' başvurmamı söyledi.
Neticede, eşim Tansu Urla Devlet Hastanesi’nde, ben Beykoz Sağlık İlçe Müdürlüğü’nde aşılarımızı yaptırdık” diye de devam etmiş...
Nasıl da sarsılmış torpilsiz aşı olmaktan...
Nasıl da kinaye yapıyor foto montaj şapkasıyla...
Hani Mao’cu Doğu’ya bile var, bana nasıl yok misali...
Yahu be canım ciğerim Ertuğrul Beyciğim, sen son 40 yılda portatif karakterin ve güç kimdeyse ona göre vaziyet alan ilkesiz yöneticiliğinle medya tarihine geçmiş bir adamsın...
Hayatında bir kere de normal vatandaş muamelesi gör ne olur...
Sen 40 yıldır her türlü güç odağına kendini montajlamayı başarmış bir üstad-ı azamsın...
İçin rahat olsun, en güzel fotomontaj sende durur..."