Gündem
26 Tem 2021 12:01 Son Güncelleme: 26 Tem 2021 12:05

İzzet Çapa'dan Ertuğrul Özkök'e "Çağlayan" tepkisi

Uzun yıllar Hürriyet'te röportajlar yapan İzzet Çapa ile Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök son olarak Armağan Çağlayan nedeniyle karşı karşıya geldi... Özkök'ün Youtube'da başarılı programlara imza atan Çağlayan hakkındaki bir yorumuna itiraz eden Çapa, "Herkesi kendin gibi sanma" ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu YouTube kanalında ağırlayan Armağan Çağlayan hakkında bir yazı kaleme aldı. 

Özkök, Çağlayan'ın 2003'te Popstar jürisinde "gıcık ve kötü bir adam" olarak tanındığını söylerken, "Peki nasıl oldu da o insan aradan geçen bu süre içinde toplumun gözünde yepyeni bir karakter yarattı?" diye sordu. 

Hürriyet yazarının bu görüşüne yanıt ise İzzet Çapa'dan geldi.

Bir dönem Hürriyet'te çok konuşulan röportajlara imza atan Çapa, Armağan Çağlayan'ın Özkök'ün öne sürdüğü gibi bir "değişime" uğramadığını söyledi!

"Her zamanki gibi yine yanılıyorsunuz sevgili Ertuğrul Bey…" diyerek söze başlayan İzzet Çapa, Armağan Çağlayan'ın dün neyse, bugün de o olduğunu vurguladı.

Çapa şöyle devam etti;

"Sadece dün yarışmalarda yorum yapıyordu, bugün soru soruyor…
Yani yeni bir karakter falan yaratmadı…
İşi neyse, onu yapıyor…
Siz; belki de her devirde değişen bir karakterle çıktığınız için insanların karşısına, herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz…
Öylesine uzaklaşmışsınız ki sahici özünüzden, bir türlü orijinal halinize dönemiyorsunuz…Armağan durduğu yerde duruyor…
Sizin zerrelerinize işlemiş tabi fırıldaklık; o yüzden maalesef herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz…
Ama durum öyle değil işte…"