Magazin
19 Ara 2021 15:10 Son Güncelleme: 19 Ara 2021 16:41

İzzet Altınmeşe evlat acısıyla yıkıldı! Oyuncu oğlu hayatını kaybetti

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe evlat acısıyla yıkıldı. Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti.

Gelen son dakika haberine göre; İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan ünlü türkücü ve ailesi tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm haberi sevenlerini yıktı.

ALİ MURAT ALTINMEŞE'NİN ÖLÜM NEDENİ
Türk halk müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe'nin, bir program için Mersin'de bulunan oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe, Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi'nde kaldığı apartmanın 11'inci katından düştü.

Vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Altunmeşe'nin cansız bedeni, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 İKİ OĞLU DA OYUNCU

Altunmeşe'nin diğer oğlu Fırat Altunmeşe, Mucize Doktor dizisiyle ünlemişti. Şimdilerde ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rapçi Aztek Ural karakterine hayat veriyor. Fırat Altunmeşe'nin ağabeyi Ali Murat Altunmeşe de oyunculuk mesleğine gönül vermişti.