Gündem
16 Kas 2023 13:32 Son Güncelleme: 16 Kas 2023 13:36

İzmir'de raydan çıkan metro, peron duvarına çarptı

İzmir Bornova'da Evka-3 yönünde sefer yapan metro treni, Sanayi İstasyonu girişinde raydan çıkıp ve peron duvarına çarptı. Kazada yaralanan olmazken İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Kazanın nedeninin belirlenmesi için teknik inceleme başlatılmıştır. Trenin kaldırılması çalışmaları sürmektedir. Tek hattan işletim, 15 dakikada bir servis olacak şekilde devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, Fahrettin Altay-Evka 3 seferini yapmakta olan metro aracı raydan çıkıp, duvara çarptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, kazada yaralananın olmadığını açıkladı.

 

RAYDAN ÇIKIP DUVARA ÇARPTI
Fahrettin Altay - Evka 3 seferini yapan metro aracı bugün saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Sanayi Metro durağında raydan çıkıp, duvara çarptı.

 

"YARALI OLMAMASI EN BÜYÜK SEVİNCİMİZDİR"
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Evka-3 yönünde sefer yapan metro trenimizin son vagonu, Sanayi İstasyonu girişinde raydan çıkmış ve peron duvarına çarpmıştır. Yaralı olmaması en büyük sevincimizdir.

 

"İŞLETİM 15 DAKİKA BİR SERVİS OLACAK ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR"
Kazanın nedeninin belirlenmesi için teknik inceleme başlatılmıştır. Trenin kaldırılması çalışmaları sürmektedir. Tek hattan işletim, 15 dakikada bir servis olacak şekilde devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.

ETİKETLER
#izmir #metro #peron #kaza