Televizyon
06 Şub 2012 23:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

İZDİVAÇ'TA GELİN ADAYINDAN EĞİTİM BURSU!

Bugün TNT ekranlarında yer alan İzdivaç programı yine renkli ve özel anlara sahne oldu.

İlk olarak programda eş adaylarını arayan Işın Hanım, önce tribünden Barış Bey'le aralarında bir yakınlaşma olduğunu ve flört ettiklerini açıkladı. Ardından sağlık koleji mezunu olan Barış Bey'in tıp okumasını istediğini ve eğitim masraflarını da bizzat kendisinin karşılayacağını söyledi.

Programın sunucusu Hande Ataizi tıp eğitiminin uzun bir süreç olduğunu hatırlatsa da, Işın Hanım tüm kararlılığı ile Barış Bey'e tıp okutmak istediğini vurguladı.

Eğer evlenirlerse Hollanda'ya yerleşecek olan çift, bir süre daha birbirlerini tanıdıktan sonra İzdivaç'ta seyirci ile yeniden buluşup kesin kararlarını açıklayacak.

KADERLERİ AYNI İKİ GENÇ İZDİVAÇ'TA BULUŞTU

Programda bir diğer duygu dolu anlar ise Elif Hanım ile Bayram Bey arasında yaşandı...

Güzel sunucu Hande Ataizi, TNT ekranlarında sunduğu İzdivaç programında tesadüfen aynı olayları yaşayan iki genci paravanın iki tarafında bir araya getirdi.

Programda eş adaylarını arayan Elif Hanım'a Bayram Bey talip olarak geldi. Hayat hikayesini izleyici ile paylaşan Bayram Bey'in, "19 yıl önce babam vefat edince, hiç bir akrabamız bize sahip çıkmadı. 14 yaşında çalışmaya başlayarak anneme kendim baktım" sözleri üzerine Elif Hanım göz taşlarını tutamadı.

Neredeyse aynı olayların kendi başına da geldiğini anlatan Elif Hanım, "Babam vefat ettiği zaman önceden bizim evimizden çıkmayan amcamlar hiç bize uğramadı. Hiç bir akrabamız babamın vefatından sonra bizimle ilgilenmedi. Bakkal bile babam öldüğünde 1 kilo nohutun parasını almak için kapımıza dayanmıştı" diyerek bütün izleyenleri duygulandırdı.

Tesadüfen aynı olayları yaşayan iki çift bir araya geldi ama Elif Hanım talibini kendisinden 10 yaş küçük olduğu için red etti.

ETİKETLER
#izdivaç #tnt