Gündem
04 Haz 2023 09:45 Son Güncelleme: 04 Haz 2023 09:58

İYİ Parti'li Bilge Yılmaz metroda görüntülendi

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz metroda ayakta seyahat ederken görüntülendi. Yılmaz'ın metrodaki görüntüleri, geçtiğimiz günlerde uçağı beklettiği için kendisine tepki gösteren vatandaşları azarlayan Nureddin Nebati'yi akıllara getirdi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ın metroda çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Fotoğraf sosyal medyada Türkiye'nin en çok konuşulan konularından oldu.

Seçim sürecinde Millet İttifakı adına en çok öne çıkan isimlerden biri Bilge Yılmaz olmuştu. Millet İttifakı’nın seçimi kazanması durumunda Hazine ve Maliye Bakanlığı görevi için en önemli aday olarak görülen Yılmaz, eğitimini yurt dışında tamamlamıştı. Boğaziçi ve Princeton Üniversitelerinde eğitimini tamamlayan Yılmaz, Dünyanın en prestijli üniversitelerinden Wharton Okulu'nda ekonomi alanında akademisyenlik yaptı. Siyaset yapmak için Türkiye’ye dönen Yılmaz, 2021 yılında İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevine geldi.

Metrodaki fotoğrafını alıntılayan Yılmaz "Bizim bir vatanımız var, ona her koşulda sahip çıkacağız" diyerek sosyal medyada paylaştı.

"BİZİM BİR VATANIMIZ VAR"

Yılmaz paylaşımına şunları yazdı:

"Metroyu severim, çok kullanırım. Bunlardan birinde yurttaşımız fotoğrafımı çekmiş:)

Hepimiz çok inandık, çok çalıştık ama olmadı. Bugünlerde biraz mutsuz, biraz karamsar olsak da hayallerimizden ve hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz. Ülkemizi bekleyen zor günleri atlatmanın en iyi yolu daha çok çalışmak ve birbirimize destek olmak. Biz de onu yapacağız.

Şimdi zaman yanlışları ve eksikleri tespit edip yeni stratejiler belirleme zamanı. İnandığımız değerlere sahip çıkmayı ve doğruları söylemeyi ne pahasına olursa olsun sürdüreceğiz. Bizim bir vatanımız var, ona her koşulda sahip çıkacağız."

YURT DIŞINA GİDEN GENÇLER İÇİN GÖZYAŞI DÖKMÜŞTÜ

İyi Parti'li Bilge Yılmaz'ın geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda ülkedeki beyin göçünden bahsederken yaptığı konuşmada gözlerinin dolması gündem olmuştu.

 NEBATİ UÇAKTA VATANDAŞLARI AZARLAMIŞTI

Ankara İstanbul uçağında hava şartları nedeniyle rötar yaptığı duyuruldu. Uçakta bekleyen yolcular, rötar sebebinin Bakan Nebati olduğunu düşününce, duruma tepki göstermişti. Nebati ise vatandaşlarla tartışarak "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" karşılığını vermişti.