Politika
12 Haz 2023 16:32 Son Güncelleme: 12 Haz 2023 16:44

İYİ Parti'den aynı günde bir istifa haberi daha! "Milletimizin ümitlerini suya düşürdük"

İYİ Parti'nin kurucularından Ahat Andican'ın istifasının ardından bir istifa haberi de Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Emine Küçükali'den geldi. Geride bıraktığımız seçim sonuçlarını değerlendiren Küçükali, "İddiamızdan vurulduk, milletimizin ümitlerini suya düşürdük" dedi.

Seçim sonuçlarının ardından muhalefet cephesinde peş peşe istifalar yaşanıyor. İYİ Parti'den bugün 2. istifa haberi geldi.

İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali, GİK ve parti üyeliklerinden istifa ettiğini duyurdu.

"GÜNÜ KURTARMAYA YÖNELİK HAMLELER"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Küçükali, istifa açıklamasında "Geride kalan iki genel seçim, bir yerel seçim ve kongreler sürecinde üzülerek günü kurtarmaya yönelik hamlelerin iddialarımızı akamete uğrattığını gördük. İddiamızdan vurulduk, milletimizin ümitlerini suya düşürdük." ifadelerini kullandı.

AKŞENER, PARTİSİNİN BELEDİYE BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ
Bu sırada İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.  Akşener partisinin Çankaya ilçesindeki ek binasında, ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yaptı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, 2024'te yapılacak yerel seçimlerin değerlendirildiği belirtildi. Toplantıya 14 belediye başkanı katıldı.